Dračia krv

Príspevok v téme: Dračia krv
petkamotyc

Dobrý deň,

dlhšie som si čítala o účinkoch dračej krvi a rozhodla som sa, že ju vyskúšam kúpiť a do budúcna ju použijem, alebo ich budem užívať ako prevenciu. Chcem sa však opýtať, aký je vlastne rozdiel medzi týmito produktami? Zaujala ma napríklad dračia krv bio, ktorá stojí v priemere 14€ ale zas na druhej strane Drag imun, ktoré stoja od 20€ vyššie. Ak som to správne pochopila, je to to isté. Prečo je tam potom taký cenový rozdiel? Nechcem zastávať teóriu, že drahšie je lepšie a preto sa pýtam práve tu. Hoci niekedy tie drahšie veci sú kvalitnejšie. Budem vďačná za každú radu. Pekný dník :)

nnnuuu

Mesacny princ, ty trpis psychickymi problemami? Taku by som ti vylepil. Uz teraz ta totiz vidim v hlavnych spravach.

Mesačný princ

A to viete, že draci sú chránení??? :O

Už ostalo len pár kusov a oni ich zabíjajú pre krv? Barbari!!!

Moireal

Ja mam tu draciu krv bio a funguje vyborne. Drags Imun je od Energy, kde robia bioinformacne pripravky. Su dobre ale su aj drahsie. Co sa tyka ale dracej krvi, nemam pocit, ze by to bolo vyslovene lepsie od nich. Pokojne si kup tu lacnejsiu. A dokonca ma blahodarne ucinky na plet. Ja ju teda pouzivam hlavne na plet ale planujem opat zacat uzivat, lebo je to dobre asi na vsetko. :-)