Osobnosť

Príspevok v téme: Osobnosť
Gecoxxx

Sewa potrebujem poradiť. Ako sa mám prestať hanbiť pred ľuďmi? Mám si povysovat ego? Chcem byť taký drsňák. Radili mi kúpiť si reťaz okuliare a ostrihať sa na 0.5cm. A už len byť egoisticky kkt. So vzhľadom by som to zvládol ale ako to mám vo vnútri nastaviť tak aby som nikdy sa nehanbil? Aby som vždy hovoril aký som boss? Díki

nnnuuu

Niektoré pochutiny dodávajú tú kuráž silnej osobnosti. Čo som si čítal so jednom gitaristovi, tak ten predtým než vyšiel von, už mal v sebe jeden liter tvrdého, to som mohol dať aj do úvodzoviek a potom ďalší, o ktorých viem. Nuž, pretiekli potoky ohnivej vody... Citlivosť a showbusiness neide veľmi dokopy, aj keď tam sú styčné body... Len tá nervozita, príp. tréma, s tým sa ťažko bojuje, ak mám byť otvorený. Však si prečítaj na nete niečo o osobnostiach a veľa sa toho dozvieš aj bez mojich komentárov:-) A je to kurňa fakt zaujímavé...

nnnuuu

Tiež to ber aj tak, že tento svet je trochu naruby. Tí sa podceňujú, ktorí nemusia a preceňujú sa tí, ktorí na to nemajú. Sebavedomie je polovica úspechu, to ostatné predstavuje to, čo máš v hlave. Tak sa drž a good luck.

nnnuuu

Najprv skús spoznať sám seba predtým, než sa do niečoho pustíš, lebo by si toho mohol neskôr ľutovať. Okuliare ešte z nikoho osobnosť nespravili...