Opuch po bodnuti vcelou

Príspevok v téme: Opuch po bodnuti vcelou
Gods doughter

Krasny den prajem, chcela by som sa opytat, cca 6 dni spät, ma bodla vcela do ruky. Samozrejme zihadlo slo prec a na opuch isla cibula. Pomalicky to ustupovalo, no po dvoch dnoch ma to zacalo ale priserne svrbiet a zväcsilo sa to od lakte po dlan. Pchladzovala som to, nemala som pri sebe ziadnu mast ani nic ine, kedze som bola na dovolenke a blizil sa den odchodu domov, tak som to neriesila. No momentalne je to cca 10cm velke a velmi cervene uz to nesvrbi, len je to akoby flak danej velkosti. Balim si ruku, do Visnevskeho balzamu ale nepomaha, nereaguje ten flak ani nic.
Dakujem vam za vase rady

Gods doughter

Dakujem, za odpoved. Ako chladit uz nie je co, co sa toho tyka, uz to nie je horuce, co zo zaciatku bolo dost, az som sa bala, teraz je to uz len ten flak o velkosti, tych 10cm. Nesvrbi, nepali, nie je horuce, len ten flak no. :-) Sice na slnku to zacne svrbiet cize tomu sa vyhybam, aby som to zbytocne nedrazdila. :-)

Gods doughter

Dakujem, za odpoved. Ako chladit uz nie je co, co sa toho tyka, uz to nie je horuce, co zo zaciatku bolo dost, az som sa bala, teraz je to uz len ten flak o velkosti, tych 10cm. Nesvrbi, nepali, nie je horuce, len ten flak no. :-) Sice na slnku to zacne svrbiet cize tomu sa vyhybam, aby som to zbytocne nedrazdila. :-)