baby pomozte ....

Príspevok v téme: baby pomozte ....
nikike

predvcerom som uvidela mojho chalana ako sa bozkava s inou .. a on este mi v pohode potom ako ma uvidel pozdravil.. chapete.. akoby nic ! ci toho ! no dobre... ale ako mu to mam vratit ? uz som sa poriadne vyplakala.. ale teraz sa mu chcem pomstit ! musim mu to vratit ! poradte prosim.. nechcem to nechat len tak.. chcem aby mu to bolelo tak ako mne ! tak ako mu to mam vratit ?

robo:)))))

No rado sa stalo, sak kto vie najlepsie co chlapa skoli ako jeden z tych chlpatych nemoznych hajzlov co vam stale ublizuju:)))) he he teda cest vinimkam:))

elwin

niee pocuvaj ma, pomstychtivost nie je vobec dobra vlastnost, v konecnom dosledku tym skodis iba sebe... povec si ze ked bol schopny urobit nieco taketo, tak ta nie je hodny a nezasluzi si ta a ze uz sa s nim vobec nechces zahadzovat... ked ho tato jeho jednorazovka odkopne za par dni tak si na teba spomenie a ty ho jednoducho odpinknes malickom, to bude tvoja odplata

robo:)))))

Tak ked ho chces vazne dorazit, zbal tu babenku co ju riesil on. Garantujem ti ze sa doplazi ako had keby vas dve videl bozkavat. Potom ho uz len staci oplut, trosku rypnut do jeho velkosti a chalan je vyrieseny. A este ked byvas na dedine tak moze cestovat min. o 3 dalej, lebo taky trapas tam len tak nerozchodi.

nikike

for ukujaja:heh on a mat dakoho rad ? urcite nema rad tu babu..aaa vsak ne.. pre neho laska nic neznamena ! uz som na to prisla.. tie jeho kecy.. blee.. len zo seba robi tazkeho frajera ! blbec..

ukujaja

Ked mu na tebe nezalezi ,nebude ho to boliet ..hoc-co urobis .Aj napriklad aj ty ked ho podvedies ,bude ta mat niekde...Cize musis prist na to v com je jeho slabina.Co tak ta s ktorou sa bozkaval ..ak ju ma rad ? Popros najvecsi sexibol nech ju zvedia .to ho bude boliet . Ak nie,kasli na neho ...budes potom vyzerat trapne ,ako odvrhnuta slepica .Mas svoju hrdost .To nevyzera dobre .

nikike

hmm... ked tak lepsie popremyslam tak asi mate pravdu :))) dakujem.. asi to bude najlepsie ked ho budem totalne ignorovat !! a teraz som si nasla dost kamosov v tej dedine kde on byva, takze budem tam chodit castejsie.. a s usmevom na tvari ! nech vidi aka som stastna .. hehe :)) a dakujem este raz ...