čaute :) Nedávno som sa rozišla s priateľom a ako býva zvykom rozchod som znášala dosť zle a vlastne stále znášam. Síce som to ukončila ja, bola som ja tá,ktorá sa utápala v depkách. Priala som si aby ma nekontaktoval, čo rešpektoval a chápal. Dodohli sme sa, že sa mu ozvem, keď sa z toho dostanem (čo sa mi zdá nereálne, že sa niekedy aj stane). V dnešnom svete sociálnych sietí, mi ale jeho aktivity na facebooku moc nepridávali na tom aby som sa z rozchodu rýchlo otriasla. Preto som sa rozhodla ho zablokovať v domnienke "zíde z očí, zíde z mysle". Nedávno som sa dozvedela, že ho tento môj skutok nahneval a už ho nemusím ani zdraviť na ulici...myslíte si, že niekedy pochopí, že som to spravila preto, aby som sa čo najskôr otrepala? bolo to odo mňa trápne, čo som spravila alebo utrpelo len jeho ego? čo by ste si pomysleli vy na jeho mieste? alebo mám mu napísať a vysvetliť mu,prečo som to spravila, alebo je to podradné moc?...ako vidíte som v tom stratená a začínam si myslieť, že som urobila zle, pričom som chcela konečne myslieť na seba.
zablokovala som ho na socialnej sieti. Pomoze mi to?
tiez som natom tak isto len ona mna nechala a ja sa trapim a tiez som si ju blokol na socialnej sieti ale ona otom nevie az mi nic odnej neukazuje tiez mi to nerobilo dobre ale bohuzial si aj tak piseme a tak aj sem tam ideme von a to je ako keby som si kazdy krat zapichol noz do hrude
na čo by si mu písala?!! na čo by si to robila....?!
je to minulosť! tak za nou zavri dreve a ideš dalej..
a jednoducho NERIEŠ! je to take tazke...????
nesleduj ho kde, co s kym robi, ... ries si svoj zivot,...
tak ako ja neviem ako to máš ty a iní ludia ale ja si svoje mylsienky dokážem 100% ! ustriehnut ked chcem mysliet na byvaleho myslím...
ked nechcem nemyslím.... radsej myslím na svoje sny, plány do buducna...to je moja priorita a nie to čo si o mne nejaky degeš s ktorym uz nič nemám myslí o mne...??? je mi to fuk...
nie si ani prva ani posledna čo to takto urobila...
ja som byvaleho tiez vyhodila z priatelov a tu som...
má zenu, decko....a je mi to fuk.... zivot ide dalej....
Načo sa mu chceš ozývať? nechaj ho zablokovaného, vymaž ho zo života a máš po probléme. Aj tak už nemôžete byť kamaráti.