Ako sa z toho dostať?

Príspevok v téme: Ako sa z toho dostať?
Lolivelka

Ahoj všetci,
Potrebovala by som poradiť, pred rokom sa so mnou rozišiel priateľ po dosť dlhom vzťahu (3r), odvtedy som sa už dala ako tak dokopy, sú lepšie dni, niekedy ma ešte chytí depka ako teraz, zariadila som si život bez neho a som vyrovnaná s tým, že s ním už nebudem ani byť nechcem. Prvého pol roka po rozchode som vôbec vzťahy a opačné pohlavie neriešila. Po pol roku sa začalo niečo črtať ozval sa mi ex s tým že sa chce vracať, ale odmietla som to a odvtedy je to so mnou zlé. Mojim problémom je, že nie som schopná opäť nikomu veriť, aj keď sa o mňa niekto zaujíma a je milý, vyzerá ako správny človek, utekám od neho a ignorujem ho, čím si pravdepodobne sama kazím všetky pokusy o nadviazanie kontaktu. Neodpisujem, nedvíham telefón, zavolám neskoro, som odmeraná a kým sa spamätám a začnem sa správať normálne odradím každého. Myslím, že to robím naschvál, lebo sa bojím, že si zvyknem na niekoho prítomnosť a keď zmizne, budem z toho smutná. Keď to s niekým nevychádza a skazí sa to, začnú sa mi vracať všetky nezhody, bolesti a problémy, ktoré sme riešili s bývalým. Neviem čo mám zo sebou robiť, už ma chytá zúfalstvo. Niekedy si poviem, že mi je lepšie samej, ale klamem samu seba, bojím sa, že už si nikoho nenájdem. Ako mám prekonať svoju hlavu a nemyslieť vždy na najhorší scenár? :(
Za prípadné reakcie veľmi ďakujem.

WHISPER

sory za iróniu...

dosť dlhý vzťah???? až 3 roky :-D :-D sory...

ako ja som bola s chlapom 10 rokov,.. a ak su iba! 3 roky "dosť dlho"
tak my sme už čo boli... "viac ako dosť dlho"

jedna lastovička leto nerobí...
koli nejakemu debilovi nebudem revať do vankuša...

chod si za svojimi snami... to je najlepsie...

robim to aj ja...