V prvom rade ma prosim neukamenujte za nadpis ale keby som nebola zufala tak sem nepisem. Priatel mojej matky je jeden hnusny vypocitavy chlap ktory je s nou len pre jej 3 izbovy byt nakolko on sa cely zivot valal a nic nenadobudol bol rad ze nasiel zensku ku ktorej sa moze nastahovat. A mimo to porobil medzi nami neskutocne rozbroje. Vychadzala som s mamou vyborne navstevovali sme sa no teraz? Porobil intrigy a ona mu veri!! vsetko co jej nazozprava! Vobec sa uz nebavime skoro a presne o toto mu islo ! Viem ze on si na nete pise s cudzimi zenami . Chcem aby sa rozisli pretoze jemu ide len o byt a o to ze sa o neho stara ako o decko. Ma u nej navarene ,oprane proste full servis . Poraza ma od hnevu ked vidim ze ten intrigan nas rozhadal a aj tak je dobry on. Ked nieco poviem ja co je pravda na neho tak este som najhorsia. Prosim len nehovorte ze to mam nechat tak ze sa to vyriesi samo. Ma tu niekto podobnu skusenost? vdaka!
ako zariadit aby sa moja matka rozisla s jej priatelom?
Je jasne , ze ju to trapi. Ved mamu ma rada a mala s nou dobry vztah. Ani sa jej necudujem, ze sa snazi pomoct, a hlada pomoc aj u inych. Jedina rada je, ze sa modli za nu, nic ine nepomoze. Clovek je casto hlupy a bezradny tvor a nevidi, ze sa blizi do pasce. Niekedy to musi zistit sam. A spravne Ti niekto poradil, len nech nepride o byt, ale snad taka sprosta by nebola, ze ho prepisala na neho. Prajem Ti vela stastia a pevne nervy.
nič som neprehnala (zase mi pripomínaš ferihitku, ach tá moja paranoja:). Prepísať SVOJ byt na priateľa môže len úplný retard. Takéto niečo nehrozí, takže nemaľuj čerta na stenu. Ak sa mama nechá využívať, musí na to prísť sama, že môže fungovať aj inak. Ako ju chceš donútiť uvedomiť si to? Otrieskaš jej hlavu o stenu? Nabľačíš na ňu ako na sirotu? Vezmeš špáratka, donútiš ju otvoriť oči a podoprieš jej viečka špáratkami aby videla realitu?
Bola si svedkom čoho? Sedela si mu za chrbtom a pozerala čo píše? Jediný fakt je, že nevychádzaš s maminym priateľom. Predstav si, že TY s ním vôbec vychádzať nemusíš. Tvoja mama si ho vybrala, jej vyhovuje, ona s ním aj žije a nepotrebuje tvoje povolenie k tomu. Ak príde o byt, bude žiť u teba. Tragédia? Nie, za hlúposť sa platí. Potom si môžeš rochniť ako víťaz a mame otrepávať o hlavu - vidíš, hovorila som ti to, neverila si mi a takto si dopadla. Naozaj nič urobiť nemôžeš. Nedokážeš jej otvoriť oči, ani zariadiť aby sa rozišla, ani ju zbaviť svojprávnosti.. môžeš si labu lízať. Alebo veriť, že snáď mama trochu toho mozgu má a časom na to, čo vieš ty, príde sama - ja robím takéto čosi veľmi často, proste verím, že moji blízky niečo zvládnu sami, bez mojej pomoci, dlhých kecov a mudrovania, lebo na to majú. Hovorí sa tomu aj dôverovať. Ale hádkami a kydaním na toho chlapa MU LEN POMáHAŠ a postrkuješ svoju mamu k nemu. Takže len tak ďalej, pomáhaj mu, možno sa ti za to raz aj poďakuje.
Moja mama si tiez nasla priatela,uz je tomu mozna aj cca6,8 rokou.Tiez som nebol nadseny zneho,jednoducho to bol ignorant,a nebudem radsej menovat.Tiez sa mi to nepacilo,Je mi len luto ze preco moja mama nemoze mat toho najlepsieho cloveka pri sebe,ked vydim ze sa trapi a ja stym nemozem nic urobit je mi zle.Toto si moja mama vobec nezasluzila.Tiez som vela krat povedal co som nechcel.Najlepsie urobis ked to nechas tak ,co pride .Len dufam ze vmojom pripade to dopadne dobre,bojim sa len aby sa mojej mame nic nestalo .Teraz neviem ci je to laska alebo bezradnost
Skus si najst chlapca. A mamu neries. Lebo cim viac jej nieco vycitas tym ju k nemu pritahujes. Raz ju vytocis a vyzenie ta s bytu,ci povie ti ze ak ty nieco dokazes mozes jej davat rozumy, alebo ti povie ze je to jej zivot a moze si robit co chce.ci daco podobne
Preto je dobre mat blizku osobu co ti vie pomoct a pochopi ta co prezivas.
kafe nehnevaj sa ale toto si prehnala. Som dospela zena a mam svoj zivot ale keby vidis aj ty ze niekoho v tvojej rodine niekto vyuziva robi si zalusk na jeho byt neviem ci by si bola taka optimistka a tesila by si sa s nim asi tazko. To ze si pise s inymi zenami je fakt bola som toho svedkom. Mama sa neskutocne zmenila a on cim dalej tym viac ukazuje svoju pravu intrigansku tvar. Keby je to fajn chlap doprajem jej vsetko stastie sveta ale nie tento ktory ma chce odpratat s cesty aby mohol vyuzivat jej hlupost. Len tolko.
sprav si fake profil na zoznamke, ak si si ista, ze si pise s cudzimi zenami, pridaj tam dobre foto, namotaj ho na sex a potom to ukaz mame
odkiaľ vieš, že si na nete píše s cudzími ženami?
vieš, prídeš mi dosť, prepáč za to slovo, hlúpa. Ak chceš vychádzať s mamou a mať dobré vzťahy, bav sa s ňou o sebe alebo o nej, čo robíš - čo porába ona, naplánujte si nakupovanie, výlet... ALE nebav sa o jej chlapovi. Nesnaž sa dávať jej rozumi, otvárať oči a žiť jej život. Sú veci, ktorými si musí prejsť. Ak je blbá (a neni to len závisť, že mama sa venuje aj niekomu inému ako tebe), musí padnúť na hubu. Žiaľ inak to nejde. Ak je šťastná, že vôbec niekto o ňu zakopol... prečo sa nemôžeš tešiť s ňou? Sú typy žien, ktoré sa potrebujú stále starať o niekoho, nie sú sebavedomé, nedokážu byť mužovi rovnocennou partnerkou. Proste takáto tvoja mama je a aj ked sa na hlavu postavíš, zbavíš ju tohoto jedného chlapa.. hádaj čo sa stane? Nájde si druhého, ešte horšieho. Potrebuješ to?
Predstav si, že by sa ona starala tebe do života, čo máš robiť, ako a s kým máš žiť.. počúvala by si ju? Nie. Ona tiež žije tak, ako najlepšie vie. Aj ked sa ti to nepáči, nemáš inú možnosť, len to rešpektovať. Povedz jej svoj názor RAZ a potom bud ticho. Nech si dáva pozor na peniaze a neberie žiadne pôžičky na seba. Ak budete pohádané, mama sa skôr nechá zmanipulovať a zblbnúť. Ak budeš rešpektovať s kým je - je predsa dospelá svojprávna, môže si robiť čo chce, aj sprostosti - môže si časom uvedomiť sama, že jej takýto partner nevyhovuje. Alebo naopak zistíš TY, že ten chlap má aj nejaké dobré stránky a začnete lepšie vychádzať. Mama dostáva od chlapa to, čo jej ty dať nedokážeš. Starala sa o teba sama? Venovala sa ti? Nežiarliš tak trochu náhodou?
jediné čo mozeš je že jej poradíš..
mama len ten byt neprepíš na neho!!!
a nestaraj sa...
pokial nebyvas s nimi, staraj sa o svoje ...je to jej život...
ked na svoj vek nemá rozum jej problem...