Dobry den je mi to trochu blbe pisat ale vsetci sme predsa Ludia a kazdy mame obcas taketo problemy.
Mam problem ze uz tyzden som nebola a ani mi netreba ist na ''velku''
Neviete ci za tym moze byt nejaky vaznejsi problem alebo ako to riesit?
Prehanadlo velmi brat nechcem kedze mi sposobuje neznesitelne krce a bolesti brucha.
Nebola som na velkej potrebe uz tyzden
tyzden nebyt na potrebe je strasne vela, ved to ta musi v bruchu uz pichat aj krce, kup si tie rastlinne kocky regulax daj si jednu vecer a rano v pohode
Ja zasa kazdy druhy den chodim na velku, ale mam tvrde hrozne
Stačí zájsť do lekárne a kupiť Psylium, je to vlaknina na prečistenie čriev.
Samozrejme, že píšeš zle, že je normalne týžden žrať a nesrať. Tak ako každý den ješ, tak isto musís niečo vysrať.
Monika
to nie ty si tá čo tu mala tému už založenú že je na dovolenke pri mori a nemôže sa v spoločnosti svojho partnera vys...ť už niekoľko dní ?
Zase máš s tým problém?
Žer viac zeleniny a ovocia a veľa pi a sračka bude neboj
Paradoxne majú tento problém ľudia, ktorí veľa žerú. Pretože jedia málo ovocia a zeleniny a je to hlavne mäso a čokoláda, čo to spôsobuje. Človek by sa mal skutočne každý deň ráno do
siedmej vysrať, nech si Mes.princ píše, čo chce. Druhá možnosť je , že neješ nič. Kľudne si vezmi preháňadlo Regulax , to že ťa bolí brucho je normálne, nebuď citlivka, dá sa to vydržať. -odkaz odstránený-
Ja za seba odporucam pred kazdym jedlom aspon 20min wobenzym 3x denne po 5tbl aspon tyzden. Toto zaberie aj keby neviem co..a su to len traviace enzymy
Lanove semienko treba pomlieť a k ranajkam zjest polievkovu lyzicu..najlepsie bude ak ich niecim zapijes ;)
Skus ich jest kazde rano a uvidis