Nebola som na velkej potrebe uz tyzden

Tomas12345

Ja som mal tiez taketo problemy a pomohlo mi dat si nalacno za velku lyzicku olivoveho oleja . A potom som mal stolicu

ajja

tyzden nebyt na potrebe je strasne vela, ved to ta musi v bruchu uz pichat aj krce, kup si tie rastlinne kocky regulax daj si jednu vecer a rano v pohode

Pedrodent

Samozrejme, že píšeš zle, že je normalne týžden žrať a nesrať. Tak ako každý den ješ, tak isto musís niečo vysrať.

RadoTA

Monika
to nie ty si tá čo tu mala tému už založenú že je na dovolenke pri mori a nemôže sa v spoločnosti svojho partnera vys...ť už niekoľko dní ?
Zase máš s tým problém?
Žer viac zeleniny a ovocia a veľa pi a sračka bude neboj

Pedrodent

Paradoxne majú tento problém ľudia, ktorí veľa žerú. Pretože jedia málo ovocia a zeleniny a je to hlavne mäso a čokoláda, čo to spôsobuje. Človek by sa mal skutočne každý deň ráno do
siedmej vysrať, nech si Mes.princ píše, čo chce. Druhá možnosť je , že neješ nič. Kľudne si vezmi preháňadlo Regulax , to že ťa bolí brucho je normálne, nebuď citlivka, dá sa to vydržať. -odkaz odstránený-

Johanka25

Ja za seba odporucam pred kazdym jedlom aspon 20min wobenzym 3x denne po 5tbl aspon tyzden. Toto zaberie aj keby neviem co..a su to len traviace enzymy

melasanjaaa

Lanove semienko treba pomlieť a k ranajkam zjest polievkovu lyzicu..najlepsie bude ak ich niecim zapijes ;)
Skus ich jest kazde rano a uvidis