Mám 22 rokov a v živote som nemal vzťah, žiadne skúsenosti vzťahové (ani sexuálne) zatiaľ ešte stále nemám. Cítim sa tak divne, keď každý koho poznám už má partnera alebo už nejakých mal.
Mladí sa divia, že stále nikoho nemám a tí starší mi hovoria, že mám ešte čas. Ja si tiež myslím, teraz by som sa mal sústrediť hlavne na vysokú školu a robotu a tomuto sa poriadne venovať a vzťahy ešte asi neriešiť, ale aby potom už nebolo neskoro. Lebo viete ako to je, človek odkladá a odkladá a zrazu zistí že už má 35 a už je neskoro. Školu dokončím keď budem mať 26 rokov a než si nájdem stabilnú prácu s dobrým príjmom v mojom odbore tak to potrvá asi tak pár mesiacov počítam (nie je to veľmi nedostatkový odbor, takže ponuky na prácu sa mi nebudú hrnúť tak ako ITčkarom a pod.)
Neviem čo mám robiť, už teraz keď mám 22 rokov a som bez skúseností... Nechcem to nejak siliť, zatiaľ sa mi nepodarilo v živote nájsť nejakú tú "lásku". Možno si nájdem nejakú babu na pár nocí nech už aspoň ten sex si vyskúšam. Ale bojím sa čo sa vzťahov týka toho aby nebolo neskoro keď už budem mať po 25ke, veď už aj teraz odomňa mladšie baby, ktoré niektoré poznám už majú frajerov od 15 rokov.
Je to ťažké, necítiť sa blbo keď každý okolo vás má niekoho :( Ale problém je ten, že ja to nechcem siliť a hľadať si niekoho len pre to aby som niekoho mal. Ja nie som tak jednoduchý ako ostatní, že im je všetko jedno a sú šťastní tak ako sú a nemajú problém niekoho si nájsť, lebo sa ľahko dokážu do niekoho zamilovať. Ja to nedokážem :/ Možno to bude asi tým, že som zažil z ľuďmi v živote veľa zlých vecí a podvedome každého človeka radšej držím od seba ďalej aby mi neublížil.
Čím viac budem starší, tým horšie bude pre mňa niekoho si nájsť (keď už teraz každý koho poznám je zadaný). A keď budem mať 30 tak už zostanú len také tie zúfalé, ktoré nikto nechce lebo mali veľa partnerov alebo slobodné mamy a to nechcem...
A kto vie či vôbec ešte budem chcieť nejaký "vzťah". Veď byť slobodný a môcť si robiť čo chcem a kedy chcem je tiež super, ale každá minca má dve strany :/
Čo si o tom všetko myslíte? Čo by ste mi poradili? Ako ste sa vy zoznámili so svojim partnerom? Padli ste si hneď do oka? Rozumeli ste si hneď od začiatku ako ste sa stretli?