Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Mám ešte čas?

Príspevok v téme: Mám ešte čas?
nobody485

Mám 22 rokov a v živote som nemal vzťah, žiadne skúsenosti vzťahové (ani sexuálne) zatiaľ ešte stále nemám. Cítim sa tak divne, keď každý koho poznám už má partnera alebo už nejakých mal.

Mladí sa divia, že stále nikoho nemám a tí starší mi hovoria, že mám ešte čas. Ja si tiež myslím, teraz by som sa mal sústrediť hlavne na vysokú školu a robotu a tomuto sa poriadne venovať a vzťahy ešte asi neriešiť, ale aby potom už nebolo neskoro. Lebo viete ako to je, človek odkladá a odkladá a zrazu zistí že už má 35 a už je neskoro. Školu dokončím keď budem mať 26 rokov a než si nájdem stabilnú prácu s dobrým príjmom v mojom odbore tak to potrvá asi tak pár mesiacov počítam (nie je to veľmi nedostatkový odbor, takže ponuky na prácu sa mi nebudú hrnúť tak ako ITčkarom a pod.)

Neviem čo mám robiť, už teraz keď mám 22 rokov a som bez skúseností... Nechcem to nejak siliť, zatiaľ sa mi nepodarilo v živote nájsť nejakú tú "lásku". Možno si nájdem nejakú babu na pár nocí nech už aspoň ten sex si vyskúšam. Ale bojím sa čo sa vzťahov týka toho aby nebolo neskoro keď už budem mať po 25ke, veď už aj teraz odomňa mladšie baby, ktoré niektoré poznám už majú frajerov od 15 rokov.

Je to ťažké, necítiť sa blbo keď každý okolo vás má niekoho :( Ale problém je ten, že ja to nechcem siliť a hľadať si niekoho len pre to aby som niekoho mal. Ja nie som tak jednoduchý ako ostatní, že im je všetko jedno a sú šťastní tak ako sú a nemajú problém niekoho si nájsť, lebo sa ľahko dokážu do niekoho zamilovať. Ja to nedokážem :/ Možno to bude asi tým, že som zažil z ľuďmi v živote veľa zlých vecí a podvedome každého človeka radšej držím od seba ďalej aby mi neublížil.

Čím viac budem starší, tým horšie bude pre mňa niekoho si nájsť (keď už teraz každý koho poznám je zadaný). A keď budem mať 30 tak už zostanú len také tie zúfalé, ktoré nikto nechce lebo mali veľa partnerov alebo slobodné mamy a to nechcem...

A kto vie či vôbec ešte budem chcieť nejaký "vzťah". Veď byť slobodný a môcť si robiť čo chcem a kedy chcem je tiež super, ale každá minca má dve strany :/

Čo si o tom všetko myslíte? Čo by ste mi poradili? Ako ste sa vy zoznámili so svojim partnerom? Padli ste si hneď do oka? Rozumeli ste si hneď od začiatku ako ste sa stretli?

danooo

boze je mi smiesny cely tvoj prispevok dievca... ty pises ako keby vyjdes tu skolu ked budes mat 60 rokov. Ok vtedy si mozes povedat ze uz si za vodou a budes mat problem si niekoho najst :-D A co sa tyka tych vztahov ze kazdy je zadany dnes je a zajtra to tak nemusi byt... co pozorujem tie dnesne vztahy moc si nemozes robit plany lebo fakt nevies co ti zivot pripravi o tyzden a ze ja som toho prezil dost... Nesustred sa nato ze nemas chalana ale sustred sa nato aby si bola pekna... sustred sa nato aby si si vyriesila vlastne byvanie a robotu ... to su dolezite veci.. potom pride aj vztah :)

Matusisko_xD

Kamoško sme na rovnakej lodi. Ja som mal síce vzťahy už na základnej a mal som možnosť mať sex, keď som mal tak 16-17 rokov no viackrát som to odmietol pri tej istej babe, pretože som bol nepripravený no a teraz keď aj si chcem nájsť dievča plus samozrejme už by som chcel mať aj ten sex, tak to bohužiaľ nejde. Neviem si žiadnu ud dlho nájsť a taktiež som ešte teda sex nikdy nemal. Tiež sa cítim ako zle, pretože som nikdy nemal žiadny vážny vzťah v ktorom by som tej dotyčnej povedal ako veľmi mi na nej záleží a čo všetko pre mňa znamená, pretože som mal vžy len také vzťahy na pár mesiacov. Mám 23 rokov a to, že má niekto čas alebo nemá sú len kecy. Najkrajší sex je mať v mladosť, keď sú ľudia ešte mladí a najkrajšie, keď si panic a ideš mať prvý sex s dievčaťom, ktoré naozaj miluješ a ona je taktiež ešte panna a v mladom veku je to určite nádherné. Taktiež nechcem mať sexy niekedy v 30tke so ženou, ktorá už má dajme tomu dieťa na krku a ten sex so mňou bude mať už len z toho dôvodu, že už je 5 rokov sama s dieťaťom a ten sex jej jednoducho chýba.

Mesačný princ

denisaf - pretože nikto sa nikdy nesťažuje, že mu je fajn. Ak ľuďom bolo fajn, tak by nechodili na podobné fóra :)

bagramian

podla mna riesis uplne hluposti.. preco by si uz nemal cas? Mas len 22. V tom si sa trafil- nema zmysel hladat len preto, aby si niekoho mal. A nerozumiem, preco by ti mali ostat nakoniec len zufalky? (mimochodom ty pises ako zufalec). Ved aj keby si mal uz 30, nikto ti nekaze hladat si len "zufalky" v tom veku. Tak nedepkuj, aj tak ti nepomoze a rovnako nehladaj nasilu len preto, aby si sa necitil trapne pred kamaratmi. Ich do toho aj tak nic nie je. A dam ti jednu dobru radu. Vzdy hladaj pripadnu chybu najprv u seba este skor, ako zo svojich neuspechov zacnes obvinovat vsetkych okolo. Venuj sa skole, pripadne praci a co ma prist, to nakoniec aj pride. V dnesnej dobe ostanu na ocot vacsinou len ludia, ktori su bud prilis priebercivi, alebo to tak proste chcu.

Petrenka

Nemyslím si, že keď budeš mať 30, že zostanú len také tie zúfalé, ktoré nikto nechce, lebo mali veľa partnerov alebo slobodné mamy, ... . Ale ten zúfalý budeš ty, pretože, keď uvažuješ o partnerstve, tak ti to zjavne chýba a v 30-tke ti už z toho bude šibať. Áno máš čas, máš kopu času, ale musíš byť spokojný s tým, čo je teraz.

denisaf

nechapem preco kazdy na tomto fore chodi len plakat namiesto toho aby si polozil otazku co on sam robi zle co moze na sebe zlepsit a pracoval na tom...