Ahojte, chcela by som vedieť, či ste schopní odhadnúť, čo k vám cíti druhý človek ( či už sympatie, silnú náklonnosť, alebo naopak závisť či dokonca nenávisť). Myslím keď sa spolu nerozprávate, neudržujete blízke vzťahy ( ale stretávate sa) alebo rozprávate len málo ( o počasí, aktualitách a podobne). Mne osobne to asi nejde- často verím nesprávnym ľuďom, že by mi neublížili. Alebo si nejakých ani nevšimnem a neskôr zistím čo pre mňa všetko spravili a ako sa snažili o môj záujem. Nejako sa v tom strácam. Dokážete prejaviť vaše pocity a emócie aj bez slov? Dokážete ich prečítať u druhých? Môžte mi prosím opísať tie prejavy? Ďakujem :-)
Viete co citi ten druhy?
Lulu265 - viem rozpoznať ľudské bytosti celkom dobre. Mne stačí jeden jediný pohľad do očí a viem, s kým som sa stretol.
To, čo spraví, alebo aký je to človek viem celkom presne. No ublížiť ti, či ťa sklamať môže aj tá najlepšia bytosť.
Vidím len to, akí ľudia sú vo svojej hĺbke. Nevidím to ostatné. Čiže na tvoju otázku nemôžem odpovedať inak.
mimika, pohyb ruk, jednoducho rec tela vela napovie, je mnozstvo hercov, ktori to vedia dobre zahrat, tam pomoze zase dobre pocuvat a odhod, samozrejme nie vzdy to ide a casto sa clovek nestaci cudovat, co za individua postreta
Bože rady
radi, s každým
Jat- práveže nemyslím konkrétne, jednoducho sa nevyznám v ľuďoch, ak si nepovieme veci priamo alebo nie sú skutočne úprimní. To jest, že keď sa milo usmievajú a rozprávajú s nadšením aj o tom počasí, tak viem že je všetko v poriadku, nemajú žiadny problém. Ale sú aj takí čo to hrajú a niekto ma aj upozorní či to nevidím- no a ja to nevidím. Či napríklad, niekto ma kamennú tvár, alebo výraz ktorý ja neviem rozlúštiť ( lenže občas sa nájde niekto, kto vidí to čo ja, ale vie viac ako ja). Aj nedávno, všimla som si že jeden muž sa ku mne správa veľmi milo. Zdá sa mi, že sa na mňa pozerá tak inak a cítim z neho aj trošku nervozitu, ktorú zakrýva za sebavedomie. Ale možno je len taká povaha- milý a snaží sa zaujať. Alebo kolegyne- ku mne sú milé, ale všimla som si že radi ohovárajú. Tak rozmýšľam či nie je aspoň jedna falošná, a nakoľko im môžem vôbec dôverovať. No a takto z každým okrem rodiny a priateľov, tam viem na čom som
Bolo by vhodné konkretizovať, aký vzťah máte na mysli (partnerský, kamarátsky...).