ahojte, pred cca dvoma týždňami som sa rozišla s priateľom, alebo teda vlastne, to nebol ani priateľ, on to bral voľnejšie a ja som práve chcela už niečo viac aj. Na takej voľnej nohe sme fungovali už niekoľko rokov, ale ja som už chcela proste normálny vzťah. Viacerí naši kamaráti mi povedali, že sa správa ku mne ako k handre, ale ja som si to nepripúšťala, a ešte asi ani nepripúšťam,lebo keď bol so mnou,tak vždy bol na mňa veľmi dobrý a nebolo to len o sexe...Pri poslednom rozhovore som nadhodila tému nás a budúcnosť s tým či to nevidí na vzťah a niečo viac a keďže jeho odpoveď bola "noo asi nie" tak som to skončila s tým, že už nechcem byť v kontakte, lebo sa z toho nikdy nedostanem. On mi odpovedal na to, že nevie či také niečo môže prijať, že na to nie je pripravený a že ak to tak má teda byť tak nech mu sľúbim,že sa ozvem, keď budem pripravená a za ten čas, čo ja budem zabúdať on bude čakať, že napíšem.Tým vo mne vzbudil trochu nádeje,že asi mu na mne záleží a možno si to celé ešte rozmyslí. Ale teraz si uvedomujem, že on to asi myslel tak,že príde len o dobrú kamarátku... Stále v kútiku duše dúfam, že sa možno ozve nejako, ale stále nič. Som z toho veľmi smutná. Stále v sebe pestujem nádej, aj keď mi rozum vraví,že tadeto už cesta nevedia. Teraz bojujem s myšlienkou či si ho mám úplne všade zablokovať, aby mi už nikde nevyskakoval, lebo každé jeho pripomenutie mi všetko pekné pripomína. Vy by ste, čo spravili?
môžem mu začať chýbať?..alebo proste koniec
Muzi zeny sa vzajomne ovplyvnuju. Za toto konkretne si mozete vy zeny. Ked dovolite mat taketo vztahy a potom zrazu vas osvieti a vy chcete nieco serioznejsie tak je to len vasa chyba.
Treba vediet odhadnut a posudit kto o tvoje city stoji a zasluzi si ich, ked ich nechce treba sa vediet citovo odosobnit a vyuzivat ho tak, ako on vyuziva teba. Ked najdes to, co chces, tak nevahaj. Muzi pridu na to, co stratili az ked to daruju inemu muzovi, ktory si to vazit bude.
Ak sa nedokazes citovo neinteresovat v takychto vztahoch, bud sama a bez vyhod dvojky, teda aj bez sexu.
Premrhala si s nim cele roky a nestojis mu ani za to, aby si mu bola priatelkou, mali ste spolu vztah. To chces v tomto dalej este kolko rokov pokracovat? Kym ti nepovie: sorry, zalubil som sa do zeny, ktoru si idem vziat? Pocuvaj priatelov a pozri sa na vas ich ocami. Oni nie su ovplyvneni citmi emociami sexom ai ako ty, co si zaslepena zalubena. Takto vacsinou koncia tie vase kamaratstva s vyhodami. Zeny su proste nepoucitelne. Ak si chcela vztah, tak si mala hladat muza na vztah. Ak si chcela sukat tak si nemala do toho miesat city a namotavat sa. Preto si viac vazim prostitutky nez taketo zeny. Tie aspon za to beru peniaze. Maju svoju hodnotu cenu taxu. Vy muzom len posluzite a dovi dopo, kym sa im zas nenaplnia onee. Mozno drsne napisane ale je to zial realita. Preto prestan o nom snivat a vztah lasku hladaj inde. Nie cez postel.
Len toľko, pekné roky ti utekajú s niekým kto za to nestojí, kto si ťa neváži a len s tebou manipuluje.