Ako začať?

Adden

Kazda cesta zacina prvym krokom. Zacni aj ty postupne, krok po kroku. Pekne si nazvala temu - ako ZACAT :) a to je velmi spravny pristup. Povedala by som, ze asi ten prvy krok. Teraz postupne pokracuj dalsim krokom a tu by som sa drzala toho, aky pristup ti radi WHISPER. Otvor si tu profesiu a vyhladaj, co je v ponuke v CR. Som si ista, ze tam najdes moznosti na to, aby si mohla urobit aj dalsie kroky. Nechci zmenit vsetko hned, to tak nefunguje. Ale rob realne kroky, lebo to je jedina cesta.

WHISPER

miesto plakania na fore si otvor profesia.sk vytvor zivotopis , pokukaj ponuky, posli zivotopis a vybavene....

alebo a lutuj dalej..!

mam kolegynu ktora pochadza z detskeho domova a nelutuje sa..!

WHISPER

su zamestnania kde ponukaju aj ubytovanie...
tak kde je problem?!

ak mas exekutora chod pracovat a žiť do ceska, tam zas ubytovanie zabezpečia - exekutor tam nemá dosah...

Tomas12345

Mas dlhy a nemas kamaratov ale to nieje to podstatne. Kvoli tomu sa trapit nemusis. Mas zdravie takze niesi uplne vyriadena. Dlhy casom splatis a co sa tyka kamaratov pre to sa nemusis trapit. Skus si najst cestu k Bohu.Uvidis aky tvoj zivot zrazu dostane uplne iny zmysel budes stastna a vyrovnana bez ohladu na to ci mas nejake dlhy alebo ci mas alebo nemas kamaratov.Trapis sa pre mnohe veci, ale dolezite je len jedno:)
Ja som bol tiez dakedy ako ty , ale nastastie som si nasiel k Bohu cestu a odvtedy uplne inak vnimam svet :)

Napis mi na tomas55555@centrum.cz pokecame :)

Untermensch-btl

Kto sú tý kamaráti tie zadĺžené prepité dementy ako pán holvald s fialovými prechlastanými rypákmi?Dedinári všivavý vy vždy budete iba podradná rasa a tomu zodpovedajú tie vaše retardované pojebané xichty hehe.

Panpuch

Nestratila si vsetko este stale mas seba a svoj zivot a veci sa daju zmenit ale ked bude mrtva tak uz nikdy nezistis ako