Neviem si najsť babu

Guga12

Iné je keď chodia spolu deti, a iné keď dospelí. U nás sa dievčatá kamarátia iba s dievčatami a chlapci iba s chlapcami. Keď začnú dvaja spolu chodiť, tak budú vedieť, čo je to v čom chlapci inak rozmýšľajú, v čom sú odlišný. Pozerajú iné animáky, hrajú iné hry na počítači.
Dospelí chodia spolu ináč. Oni chodia do práce, nezaujímajú ich animáky, a chcú sa ženiť a vydávať a mať deti. My sme deti a chceme toho druhého preto, lebo je to zaujímavé spoznať chlapcov, že oni totálne inak rozmýšľajú a sú totálne akoby deti v porovnaní s dievčatami. a inak sa rozpráva s chlapcom a inak s dievčaťom. Napr. tento chalan chce babu,aby nebol osamelý. Tak my na to chlapca nepotrebujeme. Potom sa chlapci asi medzi sebou ani normálne rozprávať nevedia, keď na to potrebujú nás. Napíšem na messengeri správu kamoškám, a určite mi niektorá odpíše a nie som osamelá.

dobreuz

Clooo aj tu podomnou Antisexx nie je taká a určite nie je jediná, treba zabudnúť na komplexy alebo potom neriešiť vzťah. A nie furt nadávať :)

Antisexx

Cloo, chúďa tvoja matka a babka. Nehovoriš zeovná o nich najlepšie. A pokial ony su vynimky, tak tych vynimok musi byt viacej, cize je vela zien na svete, ktore nie sú take ako opisuješ :)

clooo

Ty v 14-tich rokoch to máš ešte dobré, ja mám 50 a tiež čakám na svoj prvý vzťah, bozk, hoci na druhej strane si ani neviem predstaviť, čo vyrastie z dievčat v tvojom veku, keď už moje rovesničky sú vymleté. Ich hlavnou prioritou sú peniaze a všetko čo sa da za ne kúpiť, nejaká láska či zamilovanosť (do muža, nie do jeho peňazí) sú pre ne neznáme pojmy. Ale život bez nenásytnej a ufrflanej ženy po svojom boku má tiež svoje výhody...

momentik25

Máš len 14 rokov preboha veď si decko ešte...

Ešte by som teraz odpovedal na ten dlhý príspevok od celebritaFB:

To nie je až tak celkom pravda. Ja mám 25 rokov, nikdy som nemal babu presne s z tých dôvodov ako si to opísal - že mladé idú za psycho manipulátormi, sebavedomými hajzlami zatiaľ čo tichších si nevšímajú... ale teraz, keď už sa má pomaly začať obracať karta a mali by začať dostávať rozum tak stále to nejak neregistrujem. Neregistrujem žiadnu zmenu vo vývoji slepačieho mozgu... dokonca aj 30-40 ročné ženy vidím že sa správajú ako pubertiačky. A stále idú len po sebavedomých hlučných chlapoch... a tie čo majú tých dobrých, tak ich len využívajú a za chrbtom ich podvádzajú...chudáci chlapci, je mi ich ľúto...
ale inak sa to asi nedá, niekto má veľké šťastie a natrafí na rozumného človeka, ale bohužiaľ väčšina ľudí takí nie sú a pre tichého introvertného človeka je veľmi ťažké prežívať vo svete kde vládne sebavedomie a povrchnosť

guga12

ak sa ti páči nejaké dievča, napíš jej list, v ktorom jej napíšeš, že je strašne fajn a že by ste sa mohli skúsiť dať dokopy, čo ona na to? a daj jej ho do peračníka. U nás sa to tak robí a máme 12 rokov. Nemôže to byť veľmi iné ani o 2 roky neskôr.
Rátaj s tým, že sa o tom dozvedia všetky jej kamarátky. Ona sa ich spýta čo ti má odpovedať.

Tomo5567

Chcem si nájsť babu ktorej je 14 rokov. Bez dievčaťa sa cítim taký osamelý . Ak sa dá mohol by mi niekto poradiť ako zbaliť nejaké dievča v 14.