Nemám šancu

Príspevok v téme: Nemám šancu
SlonBN

Mám problém od detstva,môj otec bol pravdepodobne homosexuál krorý ma sexuálne obťažoval neviem si preto nájsť partnera vždy mám predstavu čo so mnou stváral a preto mám odpor k ženám a mužom.Keď sa nakoniec prišlo na to že ma zneužíval tak to nezvládol.A táto vec ma totál zrovnala keď si len predstavím ako som ho našiel vysieť no hnuus fuj.A s predstavou že budem celý život myslieť na zneužitie a samovraždu mojej rodiny a že budem celý život sám to radšej tú gulku.Neviem čo mám robiť.Celý môj život je jeden velký prepadák.

SlonBN

Zdravím vás ja som bol ten čo tu písal pred dvoma týždňami mal som podobné myšlieky na ublíženie na zdraví alebo dochádzalo k poškodzovaniu cudziebo majetku a k vraždám v mojom podaní ja som ten čo to vždy robil.Vždy si predstavujem ako ma môj otec sexuálne zneužíva a potom tá vec ktorá ma zvalcovala ako tam visí ako kus dedinského velkého hovna.A ešte ja homosexuál no čistý koniec ale hambím sa za to.A s predstavou že na to budem myslieť do konca svojho mizerného života a ublíženie na zdraví svojej rodiny s náledkom smrti,tak to radšej tú samovraždu ako byť pre každého obyčajným obecným buzerantom.

Cliattsi

SlonBN ja mám len takú otázku - alo si ma tom.s pocitmi k iným ľuďom. Cítiš ešte niečo k ľuďom? Si schopný vytvárať vzťahy? Nemáš náhodou taký pocit vnútornej prázdnoty, že ťa nič nenapľňa a nebaví? Máš chuť do života ešte? Zvláštne otázky, ale skús odpovedať. Ahoj.

Tomas12345

Su horsie veci, Kebyze mas cely zivot mat srdcovu arytmiu neviem co by si potom hovoril.Po case na to zabudnes, alebo vyskusaj psychologa ci psychoterapiu alebo ak nic nezaberie tak antidepresiva pomozu

SlonBN

Ale mne už žiadny psychológ nepomôže cítim sa ako rutina aj tým čím som si musel prejsť čo by ste robili!!keby ste boli sexuálne zneužívaný do análu vlastnou rodinou viete si predstaviť tú bolesť?Ja nemám chuť sa teperiť po lekároch aj tak sa len bezvýznamne prechádzam po dedine a šomrem si sám pre seba.Z poslednej práce ma vykoply vraj som nedodržiaval dochádzku a vraj chrápal s materou doma ale to nie je pravda!! Nikdy !vždy som bol svedomitý nikdy som nič neukradol nikoho som neohováral dokonca ani zamestnávatelov.Nič zlé som nikdy neurobil!!A ani som nikdy nemal žiadne žiadne úchylné homosexuálne sklony... tak prečo??!Som len odpad ktorý si nezaslúži žiť?

Marosko-n

Urob hrubú čiaru za dnešným dňom.
Zajtra vykroč do nového života s novým predsavzatím, že chceš byť dobrým a užitočným človekom.