Ahojte, už neviem kde by som sa na to opýtala a s kamarátkou mi je to blbé riešiť. Mám priateľa ,s ktorým sme spolu skoro rok. Bývame u mojich rodičov dá sa povedať od začiatku, ale za posledné 3 mesiace sme sa ako keby odcudzili vo všetkom. Viem, že ma ľúbi a ja ľúbim jeho, ale chýba v tom vzťahu vášeň a neha. Mám chvíľami pocit ako keby som ho prestala priťahovať. Je pravda, že som trošku pribrala , ale pracujem na tom aby som to dala zasa dole a to hlavne kvôli sebe. V posteli to je tiež také, že už mávame len jednu polohu aj keď sa to snažím ešte aspoň trocha zachrániť. Keď som s ním začínala bola som neskúsená a tým pádom aj bojazlivá a na veľa vecí som povedala nie. Keď sa o tom rozprávame tak mi povie, že jemu to stačí, ale predo mnou mal dievča a s ňou 2x prešiel celú kamasutru tak aj pochybujem, že mu to stačí. Ako mám do toho vzťahu priniesť znova tú vášeň, nehu? A čo mám spraviť aby som ho aspoň priťahovala?
Ďakujem
Poraďte mi prosím
Vy sa máte radi len pre posteľ - hormony. Láska je stála tá sa celý život nemení.
Ďakujem za radu :) ja mám 20 a priateľ 22. Akurát riešime, že ideme stavať dom tak viem, že to nespeje k rozchodu, ale potrebovala som počuť radu od niekoho cudzieho nakoľko rodičia mi poradiť nevedia
Všetko sa dá vyriešit. Teraz trošku odbočím od témy, ale buď rada, že ho máš !!!!! Hovoríš, že ťa ľúbi a to bohate stačí. Keď sa dvaja ľúbia, tak prekonajú hocičo vo vzťahu ako to dobré, tak aj zlé. Ja také štastie bohužiaľ nemám. Som celé dni sám a nikto mi nezavolá či nenapíše ako sa mám a čo robím a priateľku si taktiež neviem už veľmi dlho nájsť. Buď rada, že máš človeka o ktorého sa môžeš oprieť a ktorému môžeš veriť.
vnímam tam rutinu, ale úprimne, kto si ňou neprešiel,...
neviem koľko máte rokov, ale chce to zmenu, starú otrepanú frázu, ale fakt je na tom niečo, keď sa vzťah neposúva, nevymýšľajú sa nejaké výlety, tak to potom tak nejak ide do stratena, až do rozchodu, čo sa sexu týka, je to taká krehká záležitosť, ale chce to rozhovor s ľahkosťou, o tom, či sa nedá niečo vyskúšať a podobne, muž, ktorý ťa miluje kašle na kilo hore dole..