Čaute, mám na vás jednu otázku. Chodím na zdravotnú školu, budem tretiačka a už sa pomaly rozhodujem kde na výšku. Dosť dlho ma drží psychológia a preto sa vás chcem opýtať, je to dobrý výber? Kde a ktorá škola je na to najlepšia? Z čoho budem písať prijímačky? Viete o psychológii niečo viac? Napíšte mi to prosím. Ďakujem.
Psychológia (škola)
Mesačný princ ty strašne od veci píšeš stále, veď čítaj poriadne občas, dievča sa pýta na niečo iné....
A k veci - ak si zo zdravotnej školy tak lepší výber by bol podľa mňa medicína, neskôr možno smer psychiatria, psychológia ma o dosť ťažšie uplatnenie, ale ak je to naozaj tvoj sen tak potom je to pre teba dobrá voľba...Za naj školu sa považuje Komenského v BA, je tam síce dosť tlačenka ale nie je nemožné sa tam dostať... Čo bude na prijímačkách si školy určujú každá po svojom, najlepšie bude ak sa pozrieš na portalvs.sk a tam na konkrétnu školu o ktorú sa zaujímaš. Väčšinou však býva najmä stredoškolská biológia človeka, na tú sa sústreď a potom nejaké tie základy psychológie (väčšinou od kniha M. Košča), a niekde býva aj cudzí jazyk. :)