bison-olizovanie sa

Príspevok v téme: bison-olizovanie sa
Ada-M

Dobry vecer,chcela by som sa radu ohladne mojho psika..je to bisonik a ma 4r..to ze vsetko a vsetkych olizuje uz nejak akcptujeme aj ked sme sa s tym nezmierili uplne. ale v poslednej dobe si olizuje zadok a kedze mu srst reaguje na sliny tak ma zadok stale hnedy aj naprik tomu ze mu ho hned oplachneme ako zistime ,ze to zase urobil. Zliazky mu davame pravidelne vytlcat a aj ockovanie ma vsetky ake mam mat .lekarka povedala ze by problem nemal byt a ze to nic nie je ,,ale je cely biely a ten zadok mu svieti na hnedo jak keby sme sa on nestarali :-// som uz zufala lebo sa snazim aby mu nic nechybalo a aj krmivo ma Royal pre kastrovane psy a nedavame mu nic od stola len raz do tyzdna/nedela/ ma trochu cistej bravcoviny uvarenej--kare..nicim neochutene...kde robim chybu??

Ada-M

nedavame mu ziadnu cokoladu a ani nic sladke ,,maximalne dostane piskotu ked posluchne nejaky prikaz...

a zakazat mu je to tazke lebo zvacsa to urobi ked ho nevidime / je v inej izbe , alebo sa stalo ze v noci som sa prebudila na mlaskot, alebo ked sme v praci co je teda kazdy den...

BezPlienky

Ja som bol ešte v plienkach, keď už ľudia vedeli, čo majú robiť. Na psíka treba ísť ráznejšie a zlozvyky by ste ho mali odnaučiť skrze tréning. Najlepšie je sa poradiť s trénerom.