Čo mám robiť??

Príspevok v téme: Čo mám robiť??
Dannyel1337

Zdravím
potreboval by som pomôcť že čo by som mal v takejto situácii robiť. Mám 17 a tento rok budem mať 18 a ani neviem či to vôbec s niekým oslávim. Začnem tam že celý môj sociálny život, von chodenie, flákanie sa a podobne tvorilo 6-7 kamarátov s ktorými som sa poznal od základnej školy. boli sme zohraná partia ktorá sa poznala dosť rokov a trávili sme spolu mega veľa času. Všetko sa to zmenilo minulý rok keď traja z nich začali brigádovať v jednej firme u nejakého súkromníka. Bola to dosť ťažká robota, aj napriek tomu že boli brigádnici tak mali dosť vyťažený pracovný rozvrh a stále len pracovali. Nakoniec z pôvodnej skupiny sme ostali dvaja ktorí sme to tú robotu neuznávali lebo nebola ani dobre platená moc. No oni si tam našli kamarátov a stále mali nejaké firemné akcie, behali po kluboch, celé noci až do rána boli vonku a podobne a teraz hovoria že by to už za nič nevymenili. Proste sa uzavreli od nás dvoch čo sme tam nechceli ísť a užívajú si teraz. ja teda s tým posledným kamarátom čo sme ostali tak sme taktiež chodili po vonku, zabávali sa a mali sa mega dobre aj bez nich. Lenže raz keď sme boli vonku som stretol jednu kamarátku a zoznámil som ich. Nikdy som to nemal robiť lebo sa dali po mesiaci dokopy a ten posledný kamarát z tej skupiny teraz je len furt s ňou vzhľadom nato že nikdy nemal poriadnú lásku a je ňou úplne posadnutý a vkuse sú spolu. Takže nemám ani kamarátku ani kamaráta. Super. A to najhoršie sú prázdniny a ja sa úplne nudím celé dni, vôbec nemám čo robiť, vždy som býval vonku s nimi a teraz som úplne odlúčený od sveta. Strašne ma to ničí a začal som kvôli tomu chodiť ku psychologičke. Na záver dodám že na začiatku prázdnin som mal úraz a ešte nie som úplne fit tak ani na brigády ešte nemôžem chodiť. Myslíte žeby som mal ísť aj ja brigádovať k tomu súkromníkovi keď sa dám dokopy aj keď je to dosť zle platené a vedúci sú celkom nepríjemný ľudia a celkovo ma tá robota nebaví? Iba kvôli tomu nech sa zase začlením medzi nich?

Dannyel1337

Kde píšem že vyciciavam rodičov? Peniaze až taký problém pre mňa nie sú lebo viem šetriť. Lenže teraz keď celý čas som sám a nudím sa tak ma nebaví ani tie peniaze míňať. Ja viem že môžem brigádovať aj inde lenže na 90% brigád nemôžem ísť kvôli zdraviu momentálne. A ide mi hlavne o to aby som sa zas nenudil a vošiel do spoločnosti.

WHISPER

a radšej budeš vyciciavať rodičov?

kde je napísané že musiš isť prave tam pracovať..
mozeš ist brigadovať inde... by si sa nenudil...

pavel y

Ahoj, ak chceš, môžme popísať a časom sa aj stretnúť. Teda ak by ti nevadilo, že somo teba o 56 rokov starší. S mojimi rovesníkmi je nuda, len sa sťažujú na choroby a ja som vitálny muž, ktorý ešte aj chodí do práce.