Následky po pade na hlavu??

Príspevok v téme: Následky po pade na hlavu??
Tyia

Ahojte ,prosím o radu na začiatku marca som spadla na hlavu na ľade (presnejšie na zadok hlavy) hlava sa mi točila asi cca 2 min a kým som sa spamätala prešlo aj cca 5 min.po dvoch hodinách ma začala boliet hlava v oblasti spankou,bolo mi na vracanie a strašne ma bolelo krk aj zadná časť hlavy.... Potom to už prestalo ale nasledovali ďalšie komplikácie ...pravidelne silné bolesti hlavy,občasné škúlenie, niekedy pletenie reči ale nie vždy napríklad toto sa mi dialo 2-3 dní a ptm prestalo na dlhý čas ,ptm znova... Môže to mať súvis s tým pádom??? Ďakujem za odpovede :)

Tyia

Chcela som vyhladat,ale bolesti hlavy som pripisovala škole a pri tomto som prehliadala ostatné príznaky .. potom pri zápale pľúc som mala dlhú pnku od školy a bolesti hlavy ustúpili tak som to neriešila myslela som si že teda to bolo ozaj od skoly... Ale poruchy spánku,myslenia,poruchy vnimavosti... Ostali

muc

ak toto je pravda, tak je to veeeelmi nezodpovedny pristup k svojmu zdraviu. urazy hlavy nikdy!!!! netreba podcenit! a uz vonkoncom nie, ak sa vyskytnu aj tazkosti. nechapem ako je to mozne, ze pocas cca 5 mesiacov po uraze si nevyhladal/a lekara.

Tyia

A ja si to myslím,všetky príznaky som mala ale rodičia to niak neriešili ,takže som na pohotovosť nešla,musela som ísť na druhý deň do školy ...