Uz som sem raz pisal, chcem sa spytat ci na moj problem ktory mam ( krcna chrbtica, uz asi rok zavraty, napriamena lordoza, tocenie hlavy.) po aplikovani rehab. prejde. Len sa pytam, ci nemate skusenosti alebo pod. Dakujem
REHABILITÁCIA - pomôže alebo nie
A je nirmalne ze vidim rozne elektrizujuce flaky a iskicky? Oci mam vysetrene....
Ja som tiež prekonala bolesti krčnej chrbtice, no pomohla mi cvičenie vo fitcentre, uprava stravy - vegetarianska strava. Chodievala som aj do sauny, kde som vdychovala teply vzduch a zaroven mi to posobilo aj na celkové uvolnenie svalstva. Cvičiť sa dá aj doma s naťahovacími gumami - dynaband, fitlopta, drevaná palica na cvičenie, gumove loptičky na prsty ruk a podobne.
Napriamená lordoza nie je chyba-pozri si vyjadrenia doktorov-nete,väčšinou to mávajú chudší ľudia-také typy, alebo ked nosia tašky na chrbáte.
Maš ľahko cvičiť-nenaučili ťa?Stale.Jednorázová rehabilitacia ti na dlho nepomože.
Nesedeť za počítačom dlho, nenosiť ťažké veci-sú také nkupovacie tašky na kolieskach, aj mamičky s deťmi to nosia.Nenaháňať sa ,stresy.Znížiť tempo.
Závrate možeš mať aj z niečoho iného-tlak počasie, strava.Vypozoruj. Zazrak jednorázová rehabilitácia neexistuje.
Dostatok vitamínov v strave?Nesekol si sa pri robote?
Napriamená lordoza nie je chyba-pozri si vyjadrenia doktorov-nete,väčšinou to mávajú chudší ľudia-také typy, alebo ked nosia tašky na chrbáte.
Maš ľahko cvičiť-nenaučili ťa?Stale.Jednorázová rehabilitacia ti na dlho nepomože.
Nesedeť za počítačom dlho, nenosiť ťažké veci-sú také nkupovacie tašky na kolieskach, aj mamičky s deťmi to nosia.Nenaháňať sa ,stresy.Znížiť tempo.
Závrate možeš mať aj z niečoho iného-tlak počasie, strava.Vypozoruj. Zazrak jednorázová rehabilitácia neexistuje.
Dostatok vitamínov v strave?Nesekol si sa pri robote?