zacala som brigadovat v jednom velkoskade a zapacil sa mi jeden mlady muz neviem kolko ma rokov ale strasne sa mi pacil. A neviem ci ja jemu hej alebo nie. Rozpravame sa spolu ale to je vsetko, obcas zavtipkuje a tym to konci a chcem vediet ako sa u muza prejavuje zaujem o opacne pohlavie?
Ako sa muz ktoremu sa paci zena s ktorou je v kontakte sprava? Ako sa to u neho prejavuje ked sa do nejakej zeny zalubil a ta zena sa mu paci? Len chcem vediet ci su tam nejake znaky ze sa mu pacim alebo nie. Mozte dat aj linky ak o niecom viete.
Dikez
Poradte prosim
Byť zaľúbený je niečo krásne. Ak má o teba záujem tiež presne tak ako ty, tak sa pustí do toho a nepustí to z rúk a ani nepustí do gatí. Ak by mal záujem, tak ťa normálne niekam pozve, opýtal by sa rovno, či niekoho máš a podobne. Muži v takých veciach idú na ostro.
A ty kde si Mesačný Princ? Už si si kúpil tú Margotku? Isto že nie. Ja som si dnes kúpil dve, ale zjedol som len polku.
Poďme sa o tom porozprávať, M.P., koľko Margotiek si dnes zjedol? Mňa zaujíma len to.
Sorry za spamovanie, ale ja som frustrovaný, lebo ma žiadna nechcela, lebo to a hento a pod., a pritom som génius a nehanbím sa za to.
www.youtube.com
...nearly killed me, ha?
Skus ho objat a ptm pochvili ho chyt v rozkroku a uvidis.. ak mu stoji tak sa mu pacis :)