Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pomohlo to niekomu? "zíde z očí, zíde z mysle"

Príspevok v téme: Pomohlo to niekomu? "zíde z očí, zíde z mysle"
bolavesrdce

odchádzam pracovať do zahraničia, pred pár týžďnami mi dala kopačky moja potenciálna frajerka. Potenciálna preto lebo som do nej zaľúbený ale ona nemá záujem, aj mala zo začiatku ale potom som sa spraval ako debil nebudem písať čo ako... ale zbabral som to a ona stratila záujem. A ja ju stále ľúbim tajne platonicky o nej snívam :(
A to teraz keď som ešte doma a stretávam ju ma stisne pri srdci že mi niečo bráni vyjaviť jej city. A teraz s blížiacim sa odchodom je to čoraz horšie. Kamarát mi povedal v názve témy vetu nech sa ňou riadím a čas všetko vylieči a rana na srdci sa vylieči ale ja mám obavy že nie. Že nedokážem na ňu zabudnúť tam kam idem a v tej diaľke sa z toho zbláznim. Teraz ju mám možnosť aspoň vidieť a počuť na vlastné oči a uši a potom čo bude? Poviete si budeš makať v práci a zabudneš v tom zhone ale čo po večeroch?
V kútiku duše sa s tou vetou stotožňujem že po dvoch mesiacoch nevidenia sa bude všetko inak a lepšie a po pol roku nevidenia sa zabudnem že nejaká dajme tomu "Julka" existovala.
Tak pomohlo to niekomu? Vyliečil odchodom niekto svoje boľavé sklamané srdce? Dostal sa niekto z toho?
ďakujem

cerebrak

ano pomoze to len tam kde ides zostan aspon pol roka
Hrozi vsak riziko ze ked sa vratis spat a stretnes ju budes tam kde predtym..

pomocnica

Áno, aj keď si myslíš, že sa to nedá, tak čas pomôže. ;-) Síce možno dlhší čas, ale stále čas. :D
Pekný deň.

Frgsa

Nemusíš isť za kopce môžeš ostať kľudne doma len nechodiť tým smerom aby si ju nestretol, niekomu to pomože.
Veď vy dvaja ste v podstate nič nerozbehli, tak sa netráp venuj sa svojím veciam.Neanalyzuj

Ss

Úplne zabudnúť sa nedá. Vždy sa nejako dostane do mysle tá osoba. Ale po čase to bude lepšie. A keď si nájdeš druhú tak už sa z mysle vytratí. Možno nie na stálo ale už budeš mať na ňu iný pohľad. A nebude tam tá eufória.

Vierka55

Ako vidíš , nie je to žiadny príspevok, ktorý by potvrdil, že to funguje. Ja si myslím, že na ňu nezabudneš, ona ti neublížila a ty ju máš hlboko v srdci, čo cítiť z tvojho príspevku. Ak sa zaľúbiš do inej, potom na ňu možno zabudneš.

Torque

Ja mam tiez podobny problem, za mesiac budem prec, Ja som sa na nu namotat... A za ten mesiac chcem s nou pokecat...ty by si sa s nou mal dohodnut a porozpravat sa...aby si nelutoval neskor ze si to neskusil, aspon ja to tak vnimam.

WHISPER

vraj potencionalna frajerka....

tak ja mam takych potencionalnych frajerov..ojoooooj...
kazdy den nejakeho stretnem na ulici..
alebo v robote, alebo na kurze no kedže su zadani, zenati, maju rodiny musim si nechať zajsť chuť.. :-D a..?
a..? nerevem koli tomu do vankuša..

čo po večeroch..??? mozes sa učiť, pracovať na sebe, čitat niečo čo ta zaujima ja neviem kup si zbierku zakonov :-D alebo knihu psychologie.. alebo ja neviem.. o vesmire.. niečo... aby si sa nenudil a nemyslel na somariny...

PatMat_Igorko

kamarat, ak ona uplne stratila zaujem a ty si vyskusal uz vsetko, nema moc zmysel sa tym viac zaoberat. Navyse ak cestujes do zahranicia. Dobre ti radili. Viem, ze teraz tomu neveris, ale cas naozaj vsetky rany zahoji. Aj zlomene srdce. Najdi si nieco, co ta uplne pohlti, nieco, co ta odputa a pojde to lahsie.