Ahojte.Na začiatok dodám že to čo píšem je pravdivé.Mám 16 rokov a nemam žiadne kamarátky.V škole som mala jednu ale aj tá sa namna z neznámeho dôvodu vykašlala.(Určite viem že ja som jej nespravila nič) .Z ničoho nič somnou prestala komunikovať.Boli sme niečo ako BFF :(... Už nemam duplom nikoho.Nemala som ani frajera hoci myslim si že niesom škaredá pretože sa nezanedbávam a snažim sa o seba starať.Či už je to hygiena,vlasy,tvár atd..Príležitostí nebolo málo nakoľko som takmer každý piatok bola na diskotéke.Nikto ma nikdy neoslovil.Aj keď som občas s niekym tancovala nikdy sa nič nevyvinulo...Sú prádzniny a ja si nemám ani skym výjsť do mesta proste nikde :(... Ako to mám vydržať v škole keď viem že tam budem sama?? :(
Sociálne vzťahy
Usmievava som praveže vždy.. :)Vkuse mam usmev na tvari
Ahoj, nepôsobíš príliš odmerane a chladne? Alebo nudne? :-) Kamarátky si sa neopýtala, prečo sa s tebou prestala rozprávať? Na diskotéke sa pri tanci nesnaž byť nenápadná, ale ani silene sexi, ale tancuj spontánne a veselo a usmievaj sa na celé kolo okolo seba, u mňa to vždy zaberalo tak, že sa aj traja naraz okolo mňa začali krútiť, zatiaľ čo okolo kamarátky, čo tam hádzala sexi pózy možno tak jeden raz za čas.
To, že chalan by mal byť iniciatívny, je dnes nezmysel. Dnešné ženské sú priliš odvážne a arogantné, takže je čoraz menej príslušníkov mužského pohlavia, ktorí by išli čeliť arogantnému odmietnutiu a aj zosmiešneniu. A teda klesá aj tebe šanca, že budeš oslovená nejakým chlapcom/mužom. Ak nechceš ostať sama s mačkami, rozhodne sa neriaď pravidlom, ktoré si uviedla. Ale zatiaľ si mladá, máš čas, tak zatiaľ môžeš žiť v ilúzií a čakať na princa v čiernom BMW...
Mozno posobis prilis nedostupne. Da sa to napravit napriklad usmevom.
Pavel y.... Vobec niesom namyslená.A ja keď sa ku niekomu ozvem napriklad v škole tak mi len odpovie a to je všetko.A na diskoteke mam akože ja ku chalanovi prist na miesto ? Ved to je odveci , chalan ma byť ten kto prejaví iniciatívu
A prečo by "pani vznešenú" mal niekto oslovovať ? Ty nemáš ústa ? Zrejme si príliš namyslená a najmä chlapi nemajú o také typy ženských ani najmenšiu chuť bojovať...