Sociálne vzťahy

Príspevok v téme: Sociálne vzťahy
anonymka784

Ahojte.Na začiatok dodám že to čo píšem je pravdivé.Mám 16 rokov a nemam žiadne kamarátky.V škole som mala jednu ale aj tá sa namna z neznámeho dôvodu vykašlala.(Určite viem že ja som jej nespravila nič) .Z ničoho nič somnou prestala komunikovať.Boli sme niečo ako BFF :(... Už nemam duplom nikoho.Nemala som ani frajera hoci myslim si že niesom škaredá pretože sa nezanedbávam a snažim sa o seba starať.Či už je to hygiena,vlasy,tvár atd..Príležitostí nebolo málo nakoľko som takmer každý piatok bola na diskotéke.Nikto ma nikdy neoslovil.Aj keď som občas s niekym tancovala nikdy sa nič nevyvinulo...Sú prádzniny a ja si nemám ani skym výjsť do mesta proste nikde :(... Ako to mám vydržať v škole keď viem že tam budem sama?? :(

Angelika3

Ahoj, nepôsobíš príliš odmerane a chladne? Alebo nudne? :-) Kamarátky si sa neopýtala, prečo sa s tebou prestala rozprávať? Na diskotéke sa pri tanci nesnaž byť nenápadná, ale ani silene sexi, ale tancuj spontánne a veselo a usmievaj sa na celé kolo okolo seba, u mňa to vždy zaberalo tak, že sa aj traja naraz okolo mňa začali krútiť, zatiaľ čo okolo kamarátky, čo tam hádzala sexi pózy možno tak jeden raz za čas.

pavel y

To, že chalan by mal byť iniciatívny, je dnes nezmysel. Dnešné ženské sú priliš odvážne a arogantné, takže je čoraz menej príslušníkov mužského pohlavia, ktorí by išli čeliť arogantnému odmietnutiu a aj zosmiešneniu. A teda klesá aj tebe šanca, že budeš oslovená nejakým chlapcom/mužom. Ak nechceš ostať sama s mačkami, rozhodne sa neriaď pravidlom, ktoré si uviedla. Ale zatiaľ si mladá, máš čas, tak zatiaľ môžeš žiť v ilúzií a čakať na princa v čiernom BMW...

anonymka784

Pavel y.... Vobec niesom namyslená.A ja keď sa ku niekomu ozvem napriklad v škole tak mi len odpovie a to je všetko.A na diskoteke mam akože ja ku chalanovi prist na miesto ? Ved to je odveci , chalan ma byť ten kto prejaví iniciatívu

pavel y

A prečo by "pani vznešenú" mal niekto oslovovať ? Ty nemáš ústa ? Zrejme si príliš namyslená a najmä chlapi nemajú o také typy ženských ani najmenšiu chuť bojovať...