Dobry den. Mam velke psychicke problemy a zazivam stav kedy sa to uz neda vydrzat, moja otazka je co mam robit. Ku psychiatrovi som objednana az 15. Augusta...mam si zavolat pohotovost, ani neviem kde v okoli je najblizsia psychatria alebo co mam robit...prosim poradte mi
Uz to nevydrzim, prosim pomoc surne
Zavolaj si 112 a choď rovno do nemocnice, lebo môžeš dopadnúť všelijak. Keď ti je zle, tak hádam nebudeš čakať v čakárni, kým sa niekomu uráči.
su psychyatri ktory su sukromnici pytaju dajme tomu 50e za 40 min a potom su taky ktory spolupracuju z poistovnami nieco ako obvodny lekar...najdi si takeho urcite je v kazdom meste...zdvihni sa a chod si tam sadnut do cakarne...potom by som ti odporucil ist k tomu co si objednana...preco ? pretoze nemaju tolko púacientov a venuju sa ti naplno..vela stastia:)
inak ako nechcem byt rypavy ale neskodilo by keby tieto tel. cisla pomoci boli niekde na webe viditelne hned. ze bych ich clovek nemusel hladat. mohlo by byt nejake upozornenie na nejakom dobre viditelnom baneri. ale vsak tento web....
pozri si cisla tych psychologickych poradni napriklad