Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pocity viny po nevere

Príspevok v téme: pocity viny po nevere
huhjijkol

Zozieraju ma neskutocne pocity viny po tom, ako som jednorazovo podviedla svojho priatela. Nemala som sex, prislo len k bozkavaniu ale napriek tomu sa citim neskutocne vinna. Povedat mu o tom nechcem... viem ze uz to nespravim ale neviem to prekusnut. Stalo sa to cca 3 mesiace dozadu a vnutorne ma to trapi. Mal niekto podobnu situaciu? Ak ano, ako sa s tym vyrovnal?

pavel y

A oprávnene. Beštia ako ty si do konca života vzťah nezaslúži. Použijem jednú ženskú otrepanú (para)frázičku, len v druhej osobe: Spravila si to raz, spravíš to znova.

Trúba ako ty sa nikdy nepoučí, aj keď si o tom momentálne presvedčená. Zaslúžila by si si 50 rán bičom po mokrom a holom tele, len také tresty sa dnes a v naších končinách, žiaľ, nepoužívajú.

Použi aspoň tých pár mozgových buniek, ktorými disponuješ a priznaj sa priateľovi. Má právo rozhodnúť sa, či chce ešte vidieť tvoj falošný a slizký ksicht.

hehe1

ak to uz neurobis, tak to ber ako jednu chybu, aj horsie sa stava, odpusti si a sprav mu za to.... necham to na teba :D