Vysadenie benzodiazepinov

Príspevok v téme: Vysadenie benzodiazepinov
anonym0022

Zdravim chcem sa opytat co mam robit v mojej situacii. Beriem 6 rokov antidepresiva ESCITALOPRAM + benzodiazepin Lexaurin. Nie velke davky ale uz som na tych liekoch zavisli a neviem ich vysadit. Skusal som znizovat davky aj vsetko mozne, ale aj cely mesiac a aj dlhsie som sa potom citil zle, mal som abstinencne priznaky, a ked som sa vratil k normalnym davkam bolo to zas lepsie. Ale ja to uz chcem uplne vysadit, nechcem brat benzodiazepini cely zivot. Ako postupovat?

Ivetttkaaa

Ahoj Anonymka1990.
Najdes si prosim moj odkaz a odpises?
Pisala si, ze si po vysadeni dostala silne psychoticke stavy.. mohla by si prosim blizsie napisat ake konkretne a ako sa Ti prejavovali?..
Aj ked ma to velmi mrzi ako si dopadla, snad si uz na tom lepsie alebo najradsej uplne dobre, no aj tak by ma zaujimalo ako si na tom teraz po dvoch rokoch a ako sa Ti prejavovali tie psychoticke stavy.. moc rada by som bola keby najdes tento odkaz a odpises, dakujem pekne

benor

Pozri gugli: CESTA SPÄŤ. Najprv je kniha o inom, az nájdeš co chceš.
Ja som to robil bez lekárov, ale som riskoval život. Nemať vedomosti o abstakoch, tak hádam strachom zomriem. Bendoziapeniny som užíval viac desaťročí. Všetky od barbituratov a iné. Je nebezpečie, ze pri spazmoch v hrudnom koši,nedostane sa krv do srdca a cca po 5 min. nastane smrť. Preto tam pomôže lekár. Nech ti Boh pomôže.

Anonymuska1990

Ahoj. S vysadzovanim benzakov mam oaobmu skusenost- velmi zlu. Kedze ich uplne vysadenie mi sposobilo vznik psychotickych symptomov. Ale kazdy je iny a drzim palce az sa ti to podari. Ja som brala rivotril v malych davkach. Vysadzovala som 3 mesiace a pod prisnym dohladom lekara a predsa to dopadlo zle. Doteraz mam problemy, nemozem chodit do prace, je mi psychicky velmi zle, musela som byt hospitaizovana. Inak velmi ti odporucam ist do nemocnice a tam to vysadit, keby som mohla vratit cas urcite by som vysadzovala v nemocnici...len bola som tvrdohlava.inak brmzaky sa mozu uzivat 3- 4 mesiace. A lekari nas doslova trovia.

Anonymka1990

Moj osobny pribeh s benzákmi je priam odatrasujuci. Liek rivotril som brala 4 roky, pred vysadenim som brala malu davku. Vysadzovala som pod dohladom lekarov 3 mesiace. To ze som mala silne abstaky to by sa prezit dalo. Ale to co nastalo 2 tyzdne po uplnom vysadeni bol horor. A je to horor doteraz. Mala som podozrenie na psychozu- nepotvrdila sa bola mi diagnostikovana ocd a silna uzkostna porucha. Lenze aj napriek liekom mi moje stavy nepresli- mam psychoticke symptomy, nechodim do prace, som vyradena zo zivota. Inak to ze ti lekar predpisoval benzaky tolko rokov je akurat na zalobu. Povolena liecba benzakmi je mximalne 3-4 mesiace.drzim palce aby si to vysadil co najlepsie. A hlavne sa neboj ze skoncis ako ja- kazdy clovek to inak znasa. Ale odporucila by som hoaitalizaciu. ( ja som ju odmietla a to bola chyba).

Postupne

Musis vysadzat postupne..urcite nie zo dna na den.. postupne davaj svojmu telu o cosi nizsie davky, az skoncis uplne..ale rob to pomaly a maj trpezlivost..ja som vysadzala rivotril po stvrtinkach.. kazde dva tyzdne o stvrt tabletky menej..