Ahojte zeny ,zaujimalo by ma ci pozerate inzeraty na zoznamkach,a ci by ste sa sniekym aj zoznamili .
Zoznamka,zaujima ma vylucne nazor zien
Ja nemam problem pozriet si zoznamky, kto-co tam je :D A ja som typ, ze ja si radsej vyberam) ale v tom zmysle, ze sa chcem ja sama pre niekoho rozhodnut, nez by to malo byt naopak. Takze mne by nerobilo najmensi problem dakomu odpisat ci niekoho oslovit aj v reale, ak ma niecim ten Muz zaujme. Radsej takto nez naopak. Takze po tejto stranke mna sa neraz muzi skor az boja)) ale vychova, osobnost, ze som mala roboty, kde som musela vela rozhodovat, volit kroky riadit ai, aj to moje "happy" hviezdne znamenie) sa proste na cloveka "nalepia podpisu" a mozno ak je aj clovek "submisivnejsi" tak to neraz prevazi prave ta "dominantnost"))
Zas u mna je horsie volba: sloboda & viazat sa. Vsetko ma totiz svoje vyhody i nevyhody. Pre mna ma vsak ovela vacsie "vyhody" prave ta sloboda. Lebo mi nic nechyba, robim si co chcem, chodim si kam chcem, uzivam si slasti zivota a vztahom by viac stracala nez akoze "ziskavala". Ale ak by sa uz zalubila, tak si zas idem za svojim aj cez mrtvoly :D Ale ja sa tazsie zalubujem a mi to aj trvaa
A ked vidim dnesne vztahy, tak nemam za cim ani lutovat. Falos pretvarka pozlatko podvody nevery. Zas budme uprimni, vela bab zien si niekoho hlada hlavne pre nieco. Bud aby vypadli z domu, alebo aby mali kde zit a byvat, aby si rozne (hl.financne) pomohli, aby mali iste vyhody benefity z toho, aby si mohli navzajom medzi sebou zavidiet, ukazovat sa predvadzat, spolocensku prestiz tym akoze nadobudaju, mozno niektore ine vedia ze v zivote nic nedokazali ci nedokazu, ci na ine fakt nemaju - tak si vztahmi manzelmi detmi konpenzuju nizsie sebavedomie ci co, ai ai. A sem patria este aj "naivky" tuziace po laske romantike, vztahoch ako z rozpravok. Tych je vsak stale pomenej. Ekonomika vladne svetu aj v tomto smere. Muzi su ovela jednoduchsi. Im ide hlavne o sex. Preto je dnes tolko "kamaratstiev s vyhodami". Lebo pre nich je to fakt vyhodne)) hlavne v zmysle, ze vztah a zeny vela stoja (penazi nervov ai) a takto maju o co im hl. ide a bez tych vedlajsich vkladov vydavkov investicii ai.
Vsetko je tak v tomto svete zivote priehladne lahke trapne citatelne ai, az je to neraz sakra, tazke))
Whisper,
ako hladat si niekoho tym stylom, ze nic nerobim, len cakam az sa mi ozve niekto presne podla mojich predstav, mi nepripada ako hladanie, ale skor ako snivanie o nemoznom. A aj keby sa ozval, tak spomedzi vsetkych ho urcite nepoznas. Ja by som taku lenivu, pasivnu zenu urcite nechcel.
Zeny sa ti v teme bud neozvu alebo budu zahmlievat skutocnost a vykrucat sa. Pripadne este jedna moznost je ze ked uz budu zahnane do kuta tak na teba agresivne vybehnu priznaju ze ani tak to je ale chyba je v tebe, vsak ako inak, lebo ty si totalny luzer.
Take otazky vlastne ani netreba davat lebo maju predvidatelny scenar.
Ako devoure pise
Su to teliatka vacsinou
Muzi dnes na zoznamkach maju len malicke sance si niekoho najst. Ich dopyt po zenach mnohonasobne prevysuje ponuku a tak sa rapidne zvysuju aj kriteria ktore su na nich kladene. Muzov ktori si niekoho najdu cez internetovu zoznamku je proste uz minimum a je to podlozene aj statistikami, spravidla to su fotogenicke typy s peknymi fotkami. Niekde bol aj uvedeny vyskum ze slova napisane v inzerate uz prakticky nehraju ani ziadnu rolu, 90% uspesnosti inzeratu a toho kolko zien zaujme zavisi len od fotiek a z tych sa da vycitat prakticky vsetko dolezite - fyzicky vzhlad (ksicht, telo, styling, oblecenie), majetok viditelny na fotkach (auta, domy, doplnky), socialna uspesnost (fotky v obklopeni priatelov), ci zivotny styl (fotky z party, dovoleniek, adrenalinovych sportov) a podobne.... Holt svet patri peknym a bohatym a ostatni su tu viacmenej len do poctu aby na nich mal kto robit... ;)
Ja si pozeravam obcas inzeraty. Uz som aj odpisala,ked ma daky inzerant velmi oslovil :)
iste ženy ktoré si hladaju chlapa kuknu ponuku na zoznamke...
ale očakavaju iniciativu od chlapa... takze pozri si ty ponuky a ked ta nejaka dotyčna zaujme napis jej ty..! a necakaj ze tebe nejaka napise..