Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Zoznamka,zaujima ma vylucne nazor zien

celebrita FB

Moj nazor na zoznamky je, ze je to idealne pre promiskuitnych a sexuchtivych ludi, ktori hladaju vylucne len sex a nic ine. A zase absolutne nevhodne pre cloveka hladajuceho vazny vztah, ktory by vyustil do manzelstva a zalozenia rodiny. Kazdy je ale iny typ cloveka a kazdy sa podla toho, co hlada, musi rozhodnut, ci zoznamka ano alebo nie. Tu sa neda hovorit o hladani vztahu, lebo zena sa ide stretnut s neznamym muzom, ktoreho v zivote nevidela a nic o nom nevie, alebo vie len tolko, kolko jej napisal a mysli si, ze je to vsetko pravda, ale v skutocnosti to moze byt klamstvo. Ja za idealne miesto na hladanie partnera povazujem pracovisko. Najlepsie pracu v zmiesanych kolektivoch. Zena daneho muza vidi, ako pracuje, ci je usilovny alebo lenivy, ci je napomocny, ci sa slusne sprava, ci fajci, ci hresi a vulgarne slova pouziva (niekomu moze fajcenie a hresenie vadit), pocuje ho co-to povedat na adresu byvalej, pocuje ho, ako sa vyjadruje o ludoch (ci viac v dobrom, alebo v zlom a ci vela ohovara, ci vie dopriat uprimnu pochvalu a uznanie niekomu za nieco a uznat svoje slabsie stranky, uznat, ze nieco mu nejde tak dobre ako napriklad kolegovi a nehanbit sa to priznat, alebo ci je chvastun a namyslenec a vsetkych okolo seba len ponizuje a podcenuje a zhadzuje a strapnuje a trpi samochvalou) a podla toho si vie utvorit nazor. Pocuje ho, o com rozprava a na zaklade toho vie, ake ma zaluby a co ho bavi, ake filmy rad pozera a aku hudbu rad pocuva, vidi, ci chodi do prace stale, alebo sa viac-menej poflakuje na simulantskych marodkach... Vie takto o nom viac, nez o niekom fiktivnom z akejsi internetovej zoznamky. Vie o nom dost, aby ked pride ta chvila, ze sa jej on spyta, ci by sa nechcela stat jeho priatelkou, aby proste vedela odpovedat, ci ano alebo nie. Ci ma zmysel dat mu vobec sancu na blizsie spoznanie sa, vztah... alebo ci by bol vztah s takym len strata casu a nepusti sa do toho. Celkom fajn je aj zoznamit sa cez znamych, na roznych akciach, napriklad nezadanej zene sa zeni brat, na svadbu ide bez partnera, spozna tam niekoho, kto je bez partnerky a padnu si do oka... aj tak sa da, alebo nezadana baba ide s kamoskami von, tie privedu svojich frajerov a niekolkych nezadanych kamosov, aj tak sa da. Alebo stretavka zo zakladnej, zo strednej. Samozrejme v case vysokoskolskeho studia vznikaju pekne lasky na intrakoch, z ktorych mnohe vyustia do manzelstva... niekomu uz laska zo strednej vyusti do manzelstva, aj ked väcsine zo strednej este rozhodne nie :)
...najst chlapa na sex nemoze byt v dnesnej dobe absolutne problem pre taku, ktora len to chce, internetove zoznamky su na toto uplne idealne :)
...skor je problem najst chlapa na vazny vztah, ktorej o vazny vztah ide, si myslim a kto hlada vazny vztah, nech sa velikanskym oblukom vyhne internetovym zoznamkam...

Skeptik

BJ ano v podstate mas pravdu. internetova zoznamka moze byt a casto aj je velmi povrchna a kriteria pri vybere sa osekaju len na povrchnosti. nic dalsie sa casto do toho nezapaja lebo cez internet sa to bud neda (neverbalna komunikacia a ine veci), alebo nie je zaujem (privela reakcii ktore treba pretriedit a neda sa vsetkym venovat). takze sa z toho stane velmi povrchne a rychle prehrabovanie sa v kosi plnom obleceni ked ma Lidl akciu. uz chyba iba tyzdnovy letak. no a kto vtedy zaujme ? tie typy ako opisujes. ludia ktorymi tymi opisanymi vlastnostami neovplyvaju tam maju menej sanci. a to pritom mozu byt zaujimavejsi alebo aj vhodnejsi pre vztah. takze taka to je pravda.

skusat tie strenutia mi nepride celkom vhodne. jednak to moze casom po odmietnutiach znechutit a jednak s kym sa vlastne stretavas. zase len s tymi zenami ktore sa cez internet zoznamuju tym stylom ktory kritizujes. mozno ta 30 alebo 31 bude fajn ale chce sa ti do toho ? ak ano budis. ja volim inu taktiku. zoznamujem sa vyhradne face to face (takze sa aj vidime v lepsom pripade sa aj pozname) a na babu to skusam iba vtedy ak mam pocit alebo mam potvrdene ze aj ta baba ma o mna zaujem.

BJ 2

Problem zoznamiek je ten, ze kedze sa to da robit hromadne (jeden, popripade aj niekolko stretiek kazdy tyzden), vacsina ludi ma prehnane naroky. A v tomto bohuzial vitazia nezne polovicky, ktorym pise prilis vela muzov. Staci, ze si da inzerat, a napise jej kopa muzov. Muz si da inzerat, a je stastie ked sa mu ozve co i len jedna (pokial ma prilis peknu fotku, jedine vtedy sa mu ozve viac a moze si vyberat).

Cize, kedze dotycna sa stretla s dalsimi, a moze sa stretnut aj s dalsimi, nezobere hocikoho. Skusa stastie, kym sa nepodari premiovy ulovok. Takto, vlastne obycajny ludia, priemerni ludiam, nemaju prakticky sancu, ze bude ten vyvoleny, ktoreho si vyberie. Musis byt bud pekny, bohaty, charizmaticky, alebo extra spolocensky a zabavny typ.

Vyhoda je zase ta, ze aj ty to mozes robit strojovo, a napisat vela zenam, a kazdy tyzden absolvovat 1 alebo 2 stretka. Nevyhoda je ta, ze kedze budes casto odmietany, zachvilu pride na rad psychika, ci to ustojis, stale neuspievat. Je to ako ked si niekto hlada pracu, niektorych to zlomi, a niektorych nie, hladaju dalej, az na 30-ty pokus sa im zadari, hoci mali mizivu sancu ze to vyjde, vyhrala vlastne ich nezlomna natura.

Ja by som napriklad na to nervy nemal, ked si sedy typ, tak by si musel absolovvat aj 30 alebo viac stretiek, kym by ti to jeden krat vyslo, a to by Ti z toho preplo. Uz po takych 5 neuspechoch alebo 10tich, clovek zacne byt znacne demoralizovany.

Howling

Vyzor bol je a vzdy bude na prvom mieste ci u muzov tak u zien.. Bol som asi na 20 rande, pred tym sme si poslali foto, vzdy sa mi pacili obycajne zeny co do vyzoru..asi 90% z rand, mi zeny povedali vsetko je super, som zabavny... Len nepreskocila iskra... Ano aj cvicim atd, len jednoducho nemam symetricku tvar.. To mi raz jedna zena napisala, ze vacsina su vybera podla usmevu a moj nebol vobec zaujmavy...takze ajo zenam ide o vzhlad ako aj muzom

Lejla5

mať vzťah je super,
ja som dlho bola sama, aj to bolo príjemné obdobie na spoznanie sa, ale ako všetko, každá situácia má rub aj líc, sú vzťahy harmonické, kde žena nemá potrebu predvádzať sa, čo sa financií týka, neviem o čom sa tu píše, nakoľko v prevažnej väčšine si platím sama, ako partner utiahne viac, ale rozhodne mám svoj plat a zaplatím si za seba, alebo aj za obidvoch, pracujeme obidvaja, preto no problem, faloš? neviem aká, ja som spokojná a pevne verím, že nie som jediná...čo sa týka nedorozumení, áno, aj tie sú súčasťou vzťahov
čiže otázka či ísť do vzťahu, alebo nie, to je na každom, avšak myslím si, že je rozhodne jednoduchšie byť sám, ako sa "obnažovať" pred partnerom, dovoliť mu spoznať aj našu nedokonalosť, prispôsobiť sa

Mesačný princ

a_dr1a - tak nejak to vidím aj ja :)

Momentik - smutný odraz spoločnosti a toho, čo spoločnosť chce. Ale píšeš dobre.

Momentik

aby som to dovysvetlil. myslim ze sa vzajomne ovplyvnujeme, muzi a zeny. muzi zeny, zeny muzov, ale aj muzi muzov a zeny zase zeny. takze ako to funguje a vyzera medzi nami, taka nejaka celkova klima aka prevlada je vysledkom toho co chceme co ci nechame dovolit. je to zrkadlom nas samotnych nasich priorit predstav kriterii nasej urovne vyspelosti. to plati ako pre jednotlive vztahy dvojice tak aj pre spolocnost celkovo.

Momentik

adr1a vsetko je priehladne ved toto. inymi slovami tak ako sa zda ze je to nafigu s tymi zenami az sa cloveku nechce verit a necha sa presvedcit ze prehana tak ono to tak naozaj aj je.

ako muz zas rypnem do nasich radov a musim dodat ze je to aj chyba muzov. akonahle sa od nich zacne vyzadovat viac tak by mali zacat aj oni viac vyzadovat. nemal by stacit len sex a predvadzanie sa a svoju ulohu okresat len na zivitela. aj od vztahu by mali chciet viac aby bol trvacny ked uz teda sa od nich ziada viac. nech to ma zmysel, nech je z toho aj rodina. a nech ta zena ma aj povahu a daco v hlave. nie nejaka primitivka (to sa nevylucuje s vyskou vzdelania a karierou). ani nejaka spekulantka, ani zasnena romanticka ktora je totalne mimo reality. ani nejaka furia ktora sa bude po nom vozit. lebo mnohe si myslia ze staci mat vaginu a uz len z toho dovodu ju ma nosit cely svet na rukach. a ked porodi deti no tak amen tma. idealne aby bol okolo nej regiment sluhov, dojiciek a manzel ako bezodny chodiaci bankomat.