Ahojte..už 2 roky som bez vzťahu. Zažila som jeden bolestivý rozchod preto som si povedala že radšej počkám ako skúšať niečo len tak. Ide o to že medzitým bolo v mojom živote pár nápadníkov..ale vkuse je to tak že ak sa zjaví niekto inteligentný fajn tak že si rozumovo poviem tento sedí toto by bolo fajn.nejako raz nedokážem voči nemu pociťovať fyz. príťažlivosť a tak som týchto skvelých mužov odmietla :( Potom sa zjavili aj takí kde tá chémia bola fakt silná a dokonca sa mi hlava motkala pri aj po stretnutí s dotyčným..jedného som takto odmietla lebo sme boli iné vierovyznania a bol to pre nás oboch dosť vážny problém..(viem že si poviete že to nevadí ale ja som sa toho fakt zľakla) no a potom teda teraz som spoznala týpka..neskutočne ma priťahuje keď sami pozrie do očí tak to mnou celé preniká a nemôžem na neho prestať myslieť..avšak zase rozum hovorí stop. Ide o to že je tak trochu párty človek a mám pocit že si s kamošmi hocikedy rád uhne..a veľmi sa bojím toho že by z neho raz mohol byť alkoholik kedže doma som túto situáciu ako malá zažívala...povedala som si že môžem byť s ním nezáväzná kamoška ale pri tak silnej chémii to asi ani ja nedám..Som zo seba nešťastná k slušným dobrým chalanom kde rozum hovorí 100% áno nedokážem cítiť nič a naopak chémia vždy zaúraduje ked to nie je vhodné..čo s tým? :( Môžem seba nejako prerobiť albeo odmietať oboje druhy vzťahov dúfajúc že raz sa chémia a rozum zhodnú? NO ako sa poznám neviem či to niekedy u mňa bude možné :(
chémia vs rozum
Takto zmýšľajúcich žien je väčšina, motkajú sa v bezperspektívnych vzťahoch a majú v nich bordel, muži čo vedia ako na to si užijú, majpú stále sex resp. vzťah.
To je to, že ženy očakávajú od mužov tzv. dobrého srdca a bez skúseností so ženami, že zaujme na prvom resp. max druhom krátkom rande, že sa bude iskriť až až. Čo je ale pri minime skúseností nemožné.
Šancu dostane ten správny zmrd, ktorý vie ako na to, má X skúseností, ženiť sa samozrejme nikdy nechce, čo dotyčná zistí až po pár rokoch.
mňa by zaujimalo ze aky bol problem s vieroviznaním...?
väčšina ludito nejako dramaticky neprezíva...
pokial niekto ovšem nie je psychopaticky katolicky fanatik..
alebo psychopaticky alah akbar zastanca...
dospej pár rokov, alebo siužívaj, kým neprídeš nato, že na vzťah treba obidve veci
vymyslena tema
nahlasit
zahodit
chemickymozog - isto nemáš také nízke, ako mám ja :D
Ja by som na tvojom mieste skúšal hľadať kombináciu premenných + zapojiť do toho ďalšie faktory, ako sú napríklad EMÓCIE.
Rozum je ok, chémia je tiež ok, ale kde sú emócie? A to je len jedna z možností.
Ako som ti napísal. Hľadáš stále dookola to isté a točíš sa v kruhu. Vždy narazíš buď na čierne, alebo na biele.
Polož si otázku: ,,Prečo nenarazím na farebné?,,
No pretože to máš možno pred očami, len to nevidíš vďaka rôznym premenným.
Možno si spoznala človeka, ktorý mal jedno a aj druhé, dokonca ktorý mal oveľa viac, len ty si to z nejakého dôvodu nevidela, pretože....
Ten dôvod treba nájsť a dívať sa najskôr inak, ako doteraz. Na všetko.
Mesačný princ :D ja mám nízke IQ..prosím nehovor ku mne nejasne. :D.ja viem že tu chcem nájsť asi lacné a rýchlo riešenia..a to nie je možné..ale prosím objasni mi bližšie ako to myslíš? ...
Mesačný princ..ako veľmi zle? :( Ako mám na to ísť? Trápi ma to...rada by som to nejako už vyriešila...nepríde mi normálne že sa môj život pretkáva s toľkými chalanmi a vždy akosi nič z toho...
To je presne to o com je zivot. A preto chemia vo vztahu je zaklad. Priroda to zariadila tak, aby si partneri pre "spravny vyber genov" vonali a "chutili", co zvysuje pravdepodobnost pocatia zdraveho potomstva. Zeny ale aj muzi ktori mali viacero partnerov to mozu potvrdit. Niekto ma stastie a najde - zalubi sa hned na prvykrat do chemicky i povahovo vhodneho partnera, vtedy si navzajom vonaju aj chutia. Je naopak smutne, ak chemicky spravni partneri si nesadnu kvoli povahe ci roznym inym prioritam. Aj muzom niektore zeny vonaju a "chutia", no ine nie. Vsetko to ale plati pri zakladnej hygiene.
Hladaj dalej snad sa stretnete:) Len aby si vonala aj Ty jemu....