Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chémia vs rozum

Príspevok v téme: chémia vs rozum
chemickymozog

Ahojte..už 2 roky som bez vzťahu. Zažila som jeden bolestivý rozchod preto som si povedala že radšej počkám ako skúšať niečo len tak. Ide o to že medzitým bolo v mojom živote pár nápadníkov..ale vkuse je to tak že ak sa zjaví niekto inteligentný fajn tak že si rozumovo poviem tento sedí toto by bolo fajn.nejako raz nedokážem voči nemu pociťovať fyz. príťažlivosť a tak som týchto skvelých mužov odmietla :( Potom sa zjavili aj takí kde tá chémia bola fakt silná a dokonca sa mi hlava motkala pri aj po stretnutí s dotyčným..jedného som takto odmietla lebo sme boli iné vierovyznania a bol to pre nás oboch dosť vážny problém..(viem že si poviete že to nevadí ale ja som sa toho fakt zľakla) no a potom teda teraz som spoznala týpka..neskutočne ma priťahuje keď sami pozrie do očí tak to mnou celé preniká a nemôžem na neho prestať myslieť..avšak zase rozum hovorí stop. Ide o to že je tak trochu párty človek a mám pocit že si s kamošmi hocikedy rád uhne..a veľmi sa bojím toho že by z neho raz mohol byť alkoholik kedže doma som túto situáciu ako malá zažívala...povedala som si že môžem byť s ním nezáväzná kamoška ale pri tak silnej chémii to asi ani ja nedám..Som zo seba nešťastná k slušným dobrým chalanom kde rozum hovorí 100% áno nedokážem cítiť nič a naopak chémia vždy zaúraduje ked to nie je vhodné..čo s tým? :( Môžem seba nejako prerobiť albeo odmietať oboje druhy vzťahov dúfajúc že raz sa chémia a rozum zhodnú? NO ako sa poznám neviem či to niekedy u mňa bude možné :(

chemickymozog

možno máš pravdu neviem..trápi ma, že vždy keď sa zamilujem, rozum vraví nie...a ked nájdem niekho rozumovo vhodného po všetkých ale fakt všetkých stránkach nedokážem v sebe vytvoriť cit..trápi ma, že sa mi to stále takto míňa :(
Aj teraz ako vravím som odmietla chalana s ktorým mi bolo fakt dobre aj tam bola iskra chémia príťažlivosť všetko..ale proste ten alkohol neviem...ukončila som to skôr aby to nezašlo kam nemá :( A som z toho dosť smuntá..
A zase balí ma iný chalan a pokúšala som sa všelijako zamilovať a nič..a pritom pri tomto viem, žeby to bolo fajn :/

nnnuuu

Tak trochu a možno aj viac hľadáš dokonalosť, ktorá je asi tak jedine v rozprávke. Dokonalosť je ilúzia. S každým zažiješ niečo dobré, aj niečo zlé, na to sa priprav už vopred.

chemicky

Hej no toho párty muža som tiež odmietla..no párty..proste som to tak vyzistila že si rád dá :/ a že s tým mal asi svojho času problémy..bola medzi nami iskra aj mi s ním bolo fajn...ale ten strach je asi väčší.povedal že on by s tým nadobro skončil..ale to sú asi len prádzne reči..hlavne keď ich človek tak hrdinsky prednesie :/ ozaj sa toho bojím, nemyslím že človek dokáže taký svoj zvyk alebo štýl života len tak zmeniť lusknutím...

Jozef 45

BJ 2 : co si schizofrenik ?
Najprv tvrdis ze som napisal somarinu , a hned v druhom odstavci napises "pockaj az zafunguje chemia" ..... a ta chemia je co????
ved to je ta vona a chut partnera co som spominal ja.
Isto si nelizal ziadnej zene muslicku, preto nevies, ako chuti a vonia
ta spravna.

Momentik

BJ2 ty sa nevyjadruj k tomu kam sa mam vyjadrovat. to ze nerozumies motivaciam niekoho neznamena ze nemaju svoju logiku. si hlupy.

BJ 2

Jozef 45 - blbost, pises somariny. Vobec to nieje o voni a chuti, ale o dusi a laske.

Momentik - nevyjadruj sa do temy, o ktorej si napisala, ze je fake, a ze ju treba nahlasit a zahodit. Je to nelogicke napisat fake tema, a potom tu pisat prispevok.

Moj osobny nazor na temu - vyckaj, kym bude fungovat "chemia" a bude to slusny inteligentny chalan, ktory Ta lubi, a s perspektivou, ze zalozi rodinu s Tebou. Teda neber zivocisne party typy, aj ked su zvodne a pritazlive, a tych muzov na zaciatku si stopla spravne. Nestaci ze je len slusny a inteligetntny, a zdanlivo dobrak. Daj na intuiciu, aj taky moze byt len navonok, a vo vztahu sa z neho stane nasilnik. Alebo, proste nieje zrely na vztah. Dobre si to vycitila. V dnesnej dobe je tazke najst si lasku na cely zivot, a lepsie je nebrat "nahrazky", ktore Ti zlomia srdce.
Alkoholika ti nepodorucujem, ani party typy, ani muzov, co sa chodia z casu na cas ozrat. Inteligentny muz to nerobi. Ineho neber.

Momentik

pozri aby sa dal clovek oznacit za alkoholika tak ho alkohol musi ovladat. zavislost je stav ked si clovek nevie povedat nie lebo je to silnejsie ako on. clovek strati kontrolu.
ale su rozne fazy alebo medzistupne nez sa clovek alkoholikom stane. takze ak v tom najde urcite zalubenie a popritom si bude coraz castejsim pitim zvysovat toleranciu, cize mensie davky mu nebudu stacit a bude ho tym padom potrebovat viac, tak sa moze dopracovat ku celkom slusnemu pijanstvu a neskor k alkoholizmu. ale aj nemusi. alkohol je zakernejsi v tom ze zavislost na neho vznika pomalsie a menej napadne narozdiel od zavislosti na tvrdych drogach. hlavne v takej krajine ako slovensko kde je zvesela tolerovany a vlastne jeho pitie podporovane.

chemickymozog

napr. ked niekto uvedie že si tak čo ja viem raz za 2 týždne vypije (ted 2 krát do mesiaca) alebo máte pocit že pije tak cez víkendy keď sú všelijaké akcie...je to už alkholik a treba sa báť či? :( och neviem čo si o tom celom myslieť...

chemickymozog

kkkkkk..máš pravdu..ale asi ako bolo spomenuté ten dobrák no keď tam nepreskočí fakt žiadna iskra asi to tiež nie je možné..teraz u mňa preskočila u jedného chalana ale rozum mi vraví stop..ide o to, že čo som tak vyporozumela je z dediny a rád si s chalanmi vypije..alebo hocikedy ide na párty a tak............je to podľa vás dôvod dať ruky preč? čo by ste robili? som si povedala že môžeme byť kamaráti len neviem či to ja uhrám..kedže sa mi veľmi páči...no myslím že ked je niekto takýto typ že chodí takto von..asi sa len tak nezmení a hm..no proste trápi ma to...