Povedat jej to

Príspevok v téme: Povedat jej to
juraj2356

Aky mate nazor na to, ze som začal chodiť s jedným dievčatom, ale problem je v tom, ze mam soc. fobiu a snazim sa ju skryvat pred nou. Väčšinou alkoholom. Ani raz som nebol u nej, aby som si trochu neulial. Alebo chodíme na kupaliska, na večeru, ale vzdy si predtým chlipnem. Povedať jej o tom, že mam taký prblem? Mam strašne vyčitky, ale nechchem ju stratiť. Ako sa zachovať, už mi to prerasta cez hlavu.

socfob35

3 veci ku tomu

1.) neries socialnu fobiu alkoholom lebo si na neho navyknes a budes mat iny vacsi problem a sice alkoholizmus

2.) nedavaj sa do partnerskeho vztahu s takymi ludmi ktori su prakticky komplet opak teba. z jednoducheho dovodu, proste je to na teba privela.

3.) najprv si pories svoj problem so socialnou fobiou a potom sa socializuj. neboj sa ju aj nechat, skus na ist inak. alebo ostan ako si a motaj sa v tom. ako chces

WHISPER

to je jedno či piješ borovičku vodku alebo whisky...

zájdi za psychologom a s ním to rieš....

a pokial máte s dotyčnou taký "vzťah" ako opisuješ tak to nestojí ani za reč, ani za to aby si sa s tým vobec trápil...

dotyčná je s tebou pravdepodobne len preto že momentálne nikoho lepsieho nemá... asi tak.... si len nejaka dočasná nahrada...

juraj2356

No ona naisto nepije. Ale v poslednom čase je dosť čudna, začinam mať dojem, že za tým môôže byť niekto iný. Ja by som jej to aj povedal, ale nie som si istý, kedže ona je taký spoločenský typ. Teraz som bol s nou 3x von a nič som si nedal, ale boli sme sa len tak prejsť, pobicyklovať. Raz sa sprava ku mne tak, že ma chce a potom je dosť odmerana, nechápem. Teraz chce isť von so mnou a kamaratmi a ja som z toho dosť nervozny, neviem či to zvladnem, najradšej by som to zrušil. Medzi neznámimy sa necítim dobre a som potom bez slova a trochu pocitujem tras na sebe, som nesvoj.

Ale fakt si myslíte, že ak si dam niečo hodinu predtým, tak je to citit? nepijem lacne značky, skôr take dačo ako wisky 20 eurova a podobne, nie obyčajna vodka za 4 eura.

Jat

Zdravotné problémy nie sú kontrafaktor vo vzťahu k harmonickému spolunažívaniu dvoch jedincov opačného pohlavia.

Bubak11

Mesačný Princ, keby si si dal Margotku, tak by ťa isto napadlo, že to nie je tak, ako si to opísal. Je to úplne naopak. Ja si myslím, že aj ona pije, preto nič necíti. Navzájom to pred sebou istotne taja, ale lož má krátke nohy. Ty máš aké číslo topánok Mesačný Princ, to by som rád vedieť.

A_xc

Ak si si ňou istý, tak jej to povedz. Ak máš pochybnosti, tak ešte vyčkaj ako vzťah vyvinie a ak spolu zostanete, určite jej to povedz. A nepi. Len si myslíš, že to necítiť.

hehe1

whisper, chlastat nemoze, ale nebezpecne drogy, co mu ponukas su lepsia alternativa :D nech si da radsej za jeden, ako ma brat hento svinstvo, co mu upecie mozog, samozrejme nie stale, treba to obmedzit

WHISPER

šťastnu cestu k alkoholizmu...!!!

čo tak to riešiť so psychologom alebo ak je to sakra zle, ze to nevieš ovladať tak psychologom nech ti da nejake tie slabsie antidepresiva..
alebo prilezitostne by ti mohol aj obvodny napisat neurol ale je navykovy! tak ale keby si si dal z 0,25 pol tabletky 1-2x tyzdenne nemal by byt problem... ze by ta len kusok ukludnil, spadol by ti ten šuter z hrude...

lebo neviem či si taky blbý ešte aj navyše, iq nizke, ze ti nedocvakne ze s alkoholom budes mat len problem navyše..!

alkohol problemy nerieši...!

P.S. ja mam tiez sociofobiu...! ale som vodič! nemozem piť, ked je velmi zle asi 3x do roka si dam pol tabletky neurol... a som OK...

zájdi v prvom rade za psychologom...!

juraj2356

vdaka za nazory, no ale ja si aj tak myslím, že si to nevšimla. Lebo ked si dam hodinu predtým, ako sa stretneme. Predtým si umyjem dvakrát zuby, pouzijem listerine, niečo ešte zajem a mam zuvačku, tak si to nemyslím. Max. citi zo mna cigarety. A alkohol dosť dobre znašam. A ani rodina si to nikdy nevšimla, chodim okolo nich, ked si dam a nič. Oni nepiju nič, len velmi vynimočne. Ale ja kvôli fobii musim, takto si riešim svoje problemy.

Mal som velku chut jej to povedať, resp. napisať, ale v poslednom čase začinam mať pocit, že ma niekoho iného. Ide o to, že je to dievča, ktoré skoro každý pozna. ideme po namesti, pozdravi ju asi 5 chlapov a mna to dosť serie. Sama mi povedala, že ma vela známych a priatelov. Na Facebooku ma si 400 sledovatelov a priatelov neviem, kedze to nezobrazuje. A aj to už o dačom svedči. Inak ma chuť sa aj predvadzať pred inými a tak. Nechcem jej to povedať, lebo mam pocit, že by ma vysmiala a všetkým rozkecala, nie sme spolu dlho. Nie som si nou 100 percentne isty. neviem čo robiť.