Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nohy

pomocnica

Ratesiko22-džíííííízs...

A veď nohy máš okey, fajn opálené, ale je divné, že toto v 39 rokoch riešiš, mohla by si si uvedomiť, že nohy máme na to, aby nás niesli a vedeli sme chodiť. Nájdi si chlapa ktorý ťa bude chváliť a budeš konečne spokojná sama so sebou, lebo nie je nad pocit, keď sa máš TY rada a je ti u riti čo si o tebe myslia ostatní a či sa NIEKOMU páčia tvoje nôžky. BUĎ RADA, ŽE NÔŽKY VÔBEC MÁŠ. ;-)
Pekné leto s tvojimi peknými nôžkami. ;-) Nerieš ich už. Pokiaľ sú zdravé, tak môžeš byť šťastná...

Pekný deň. :-)

Gima

Na chudnutie z noh pomáhaju strečingove cvičenia a pitie zakysaneho podmáslí na upravu travenia. Cvičit fitnesstroje na chudnutie stehien.

Ratesiko22

Tak to meni situaciu. Odfot sa aspon od spodu po krk. Ked by si isla po ulici urcite by som sa ako spravny samec obzrel. Inak čo sleduješ tvojím príspevkom ? Tebe sa páči moja noha ?

Ratesiko22

Čau mne sa pacia tvoje stehna a litka 15cm nad chodidlom a pod nim su premna tlste ale zato nemozes. Možno sa to vykompenzuje prsiami bruškom a tvaričkou vlasmi..... Jak by sisa ukazala cela a napisala kolko mas rokov tak na 50% by som aspon bicykel o teba oprel.