od koho mate hypoteku?

aduliatko636

whisper niektore banky to maju v podmienkach ze musis rucit dalsou nehnutelnostou na byvanie zato sa pytam ze ci tu ma konkretne niekto skusenost s uverom kde nehnutelnostou rucit nemusis... prave to nechcem aby som ohrozila nasich chcem si to vyplatit sama

WHISPER

tak ved si vygoogli banky..! maju hypokalkulačky, vieš si porovnať uroky. maju tam podmienky..
-zalozit vies nehnutelnosť ktoru kupuješ, aj ja tak mám...

-chcieť od rodičov aby si zalozili svoju strechu nad hlavou akože podla mna drzosť... decko nebude splacať a zoberu im..
si jedináčik ? ked máš pocit ze mas na to právo chcieť to od rodičov, ze surodenec pravo na tu nehnutelnost nemá...?

moja znama tak prisla o byt, v 50rokoch , vlastny 3izbák, doma 2 invalidi -muz aj syn ktory v zivote nepracoval a je skor lenivy ako invalid,...isla ručiť jednej krave ktora samozrejme peniaze popoziciavane po celom meste,...odhovarala som ju nedala si povedať... tak teraz je rada ze ma aspon 2izbovy podnajom..
a tu má vysledok..

rasto212

Dosť záleží od príjmu a tiež od toho koľko percent ceny nehnuteľností chceš platiť z vlastných zdrojov. Ja mám plat okolo 1000 v hrubom a nedostal som ani desatník zo žiadnej banky :) A zadĺžiť sa na 30 rokov je dosť brutál, radšej si našetrím na vlastný pozemok a barák si tam budem stavať ďalších 5 rokov :) Bez hypotéky