Ahojte, dlhé roky sa farbím na ryšavo, v marci mi preplo a dala som si tmavohnedu palette farbu. Horšie to dopadnuť ani nemohlo, vlasy až čierne, flakate, vymyvali sa do zelena... drhla som ju z vlasov a šla na ryšavo znovu u kaderničky.. problem mam ale s tymi flakmi.. ako ich odstranit z vlasov? Hociaku farbu dam, nechyti to rovnomerne kvôli nim.. samozrejme aj odrasty mam ine od tial, od kial boli vlasy tmave, ale najmä tie flaky mi vadia, cim ich odstranim? Momentalne mam vlasy uz zas rysave a dlhe pod lopatky, farba vsak nie je rovnomerna... poradte, ak viete co s tym, dakujem :)
ako dostať farbu z vlasov?
nepíšeš ani aká je tvoja prirodzená farba vlasov...
a čo sa týka Palette to horšiu farbu si si vybrať nevedela...?
a drhnutím ti farba dole nezíde, kedze je vo vnutri vlasu... jedine si tak zničíš vlasy....
zájdi do kaderníctva , ale doma si už na to nič nekydaj zbytočne ich zaťažuješ farbami.. ale chod k inej kaderníčke kedze pravdepodobne tá u ktorej si bola je neschopná, lebo nemáš ešte stále svoju prirodzenu farbu vlasov...
vygoogli si v meste tvojho bydliska kadernictva,..
alebo skus na FB najst... tam maju aj fotky PRED a PO... podla fotiek uvidš aka je ta dotyčna šikovna kadernička.. napišeš priamo na FB posles jej foto vlasov či ti to bude vedieť stiahnuť... a vybavene