nočné pomočovanie

Príspevok v téme: nočné pomočovanie
alex22

Dobrý deň prosím poraďte mi. V poslednom polroku, ale naposledy cca pred 4 mesiacmi sa mi asi 4 krát stala takáto nehoda. Nevenoval som už tomu žiadnu pozornosť ale dnes sa mi to zopakovalo. Vôbec nič som v noci necítil. Mám z toho strašný stres, že sa mi to stane ak niekde sme s kamarátmi alebo pri frajerke. Je to pre m%na strašne ponižujúce. Mám 22 rokov, čo mám robiť ?

alex22

Ahoj. Do školy na vysokú nechodím a v práci mám všetko super, majú ma radi a nikto mi nerobí zle alebo dačo podobné. Nemám z nikoho strach alebo žeby som mal stres s vedúceho alebo tak. Ani som s nikým nemal žiadny konflikt aby som musel mať strach, takže pochybujem, že to má s niečim takým súvis. Medzi ľuďmi som v pohode, však cez deň mi nič nehrozí ale obávam sa ísť s kamošmi na chatu alebo hoc aj k dakomu na byt. Je to strašné a neviem si predstaviť ako by som sa cítil keby sa mi to stalo v spoločnosti niekoho. Tiež nechcem aby to vedeli moji rodičia, ale ak budú doma to neutajím ak náhodou. Čo mi spraví urológ ak k nemu pôjdem ?

Cliattsi

ahoj. Mna by zaujimalo, ci nahodou posledny rok al. polrok nezazivas silne stresy, alebo strach z niekoho- bud v praci alebo skole.. Ak ano, tak tu by mozno bol problem. Ak nie, tak asi treba ist urologovi. Ale napis, som zvedavy. Tiez by ma zaujimalo, ako sa citis, ked si medzi ludmi. Je to v poslednej dobe viac, nez to bolo inokedy?

alex22

Práveže ja sa hockedy zobudím cez noc, že mi treba ísť na WC-ko a normálne vstanem a idem...To si mám každú noc dávať budík keď sa mi to stalo fakt párkrát ? Nemôže to byť nejaká choroba, mám to povedať lekárovi ?