Čaute študenti ako trávite leto? Predpokladám, že mnohí po brigádach a tak. Aj ja sa snažím nejakú nájsť.
Ale čo robíte vo voľnom čase? Mňa už nudí sa po vonku flákať, dakde chodiť sadnúť a ísť po holkách. :D A doma pri PC a filmoch je to rýchlo nuda.
Viem, že to není až taký problém, ale tak dajte dajakú inšpiráciu. Dík :)
Stredoškoláci- prázdniny
Ja som raz na začiatku prázdnin kukol prvý diel Rosalindy a tak ma to stiahlo, že som kukával každé ráno. Náhodou, super seriál :D
jumbacisko - pozri si Manuelu a určite ťa nuda prejde :D
Toto, že moc nemám s kým takto na výlety chodiť. S rodičmi sa mi moc nechce dakde chodiť a spoznávať ľudí mám kus problém, som bárz hanblivý :D.
A mám 20, idem do maturitného teraz v septembri (zle mi vychádzajú roky).
On sa chce zabávať nie byť premiantom triedy!
No môžeš si s nejakými kamošmi alebo kamoškami naplánovať nejaký výlet, ak vám to financie dovoľujú, či už tu na SK, alebo niekde napr. iba v susedných Čechách, tam sa toho dá zažiť veľa. :D Alebo iba tu na SK sa vyberte na nejakú chatu, poskladajte sa a to bude hneď ľahšie splatiť keď sa to podelí. Tam sa zabavíte niečo pochodíte, len s tou zábavou nepreháňajte, lebo ožrať sa do nemoty každý večer môžete aj u nás keď už ide o to a neviem koľko máš rokov, ale keď nejakých 16, tak tvoje telo všetko nezvládne.
;-)
Zažite nejaké nové veci, zážitky keď chceš zažívať, tak na ne nepotrebuješ nejaký veľký obnos peňazí...Skočte na vlak a pôjdete napr. do Prahy, tam niečo pochodíte, prespíte niekde 2 noci, vrátite sa domov a nabudúce môžete ísť do Viedne alebo tak. Možností je až až, len to treba naplánovať pekne, mať domyslené, aby vás aj rodičia pustili, prípadne prispeli. ;-)
Ale neviem, keď ste nejako mladí ešte, tak to je zložitejšie...Ale ak máš nad 18 tak možností je tu veľa. ;-)
Koľko máš rokov?
Určite ste dostávali učebnice do ďalšieho šk. roka, tak sa vzdelávaj. Môžeš byť premiantom triedy...