Spoznal som uzasne dievca

Príspevok v téme: Spoznal som uzasne dievca
Tomas41199

Dobry den.chcel by som vas poprosit o radu.pred mesiacom som spoznal jedno uzasne dievca.vsetko by bolo krasne az na to ze ona ma priatela.najprv sme si len tak pisali no po case sa to zmenilo a ja som sa do nej zaľúbil.tak sa s priateľom pohádala a začali sme si este viac volat pisat a stretávať sa.neviem co mam robit kedze ona ma priateľa. aj ked mi sama povedala ze uz ho nelubi tak ako ho lubila no je stale s nim.nechcem ich vzťah rozbiť no za ten mesiac som si na nu zvykol a neviem si predstavit aby sme si nepísali nestretli sa alebo si len tak nevolali.sama mi tiez povedala ze sa nevie rozhodnúť co ma urobit..mal by som urobit nieco ja?velmi pekne vas prosiim o radu.dakujem

Mesačný princ

Lolka0012 - pekne si to napísala :)

No vieš, ono je to celé vlastne o rozhodnutí. Aj monogamia je o rozhodnutí.

Lolka0012

Ako ja si myslim ze taketo osoby co maju partnera a popri nom si pisu/volaju s inymi, flirtuju s nimi, celkovo nie su vhodne do vztahu. A to do ziadneho. Robia ludi okolo seba nestastnymi. Bud raz mam priatela a neriesim inych alebo ked je mi s nim tak zle a neda sa to ani napravit tak ho opustim a mozem hladat niekoho vhodnejsieho.

Lolka0012

Napisem ti ako dopadol moj kamarat ktory mal nieco podobne. Spoznal takisto uzasne dievca ktore malo takisto priatela. Na neho zvykla trocha kydat, takze on mal pocit ze je s nim vo vztahu nespokojna a ze ma sancu. Stretavali sa, neskor to prerastlo do vztahu alebo ako to nazvat. S tym, ze ona bola furt oficialne so svojim priatelom a s tymto kamaratom spavala tiez. Ona s priatelom isli na dovolenku ktoru jej jej priatel zaplatil a kamarat na nu zatial cakal doma. Po nejakom case mu takyto vztah prestal vyhovovat a zacal na nu tlacit, nech sa konecne rozhodne. Tak sa rozhodla, kamarata kopla do zadku a ostala s priatelom. V tvojom pripade je samozrejme mozne aj to, zeby sa s nim nakoniec rozisla a vybrala by si teba. Len co od takeho vztahu cakat do buducnosti. Ona s nim ziadne vyrazne problemy nema, aspon o nicom nepises, len to, ze ho uz nelubi tak ako na zaciatku. Co je po nejakej dobe vztahu normalne ze tie city sa proste zmenia, ta prvotna zamilovanost nevydrzi nikdy vecne. Keby ste sa aj dali dokopy nikdy by si si nemohol byt isty s kym si pise, s kym flirtuje, koho bali a do koho sa zas zamilovava. Lebo ani s tebou jej zamilovanost nevydrzi vecne.

pavel y

Noaco, ty si jebnutá ? Poriadne sa prefackaj, alebo si nárazmi o stenu vytras tie sračky z hlavy. Jedná sa o partnerský vzťah. Pre také ženské by mali na námestiach, ale aj na internete zriadit tabuľku hanby, nech muž vie, s ktorou čubkou sa nemá zbližovať, ale naopak, smiať sa jej do ksichtu.

noaco

Pavel y, a čo keby aj priateľa vymenila za iného ?? Veď neboli manželia, tak predsa môže ! Čo teba do toho ?

pavel y

Keď by bola schopná vymeniť priateľa za teba, tak onedlho by vymenila aj teba...Od takej potencionálnej kurvy ruky preč.

kafe

šak si s ňou píš, stretávaj sa, volajte si. To kľudne môžete aj naďalej. Ked ti nevadí, že si ten druhý, vedľajší, tak si užívaj vzťah v trojke :) to tiež nemá každý. Si unikátny :D

ALE. Bolo tu už xy tém, kde takéto trojuholníky končili väčšinou zle. Zadaná baba (chlap) sa nerozišla, naopak, využila a vysmiala toho novo namotaného a zostala s dotyčným, ktorého vraj neľúbila. Keci, keci, keci. Jej to vyhovuje, má pozornosť dvoch chlapov a samozrejme, že sa jej to páči. Rochní si v tom. Pozor, aby si nedostal do držky od priateľa. Ona až tak paf z teba neni, lebo by sa vedela rozhodnúť celkom rýchlo, ak by si bol úúúžasný.

1. nerob nič a užívaj si čo máš.
2. ak chceš vzťah, povedz jej dovi dopo. Bud sa naozaj rozíde (bacha aby to len nehrala, overiť si, či je to tak), alebo si nájdeš inú. Chlap má byť chlap a nie sračka, čo sníva a dúfa, že sa baba rozíde a bude s ním. Tiež existuje niečo také ako REŠPEKT. Do vzťahu dvom druhým ľuďom sa proste nelezie. Len to si vyžaduje nejakú úroveň, ktorý ty zatiaľ nemáš. Popracuj na tom, je celkom užitočné držať sa pravidla - nerobím druhým to, čo by sa ani mne nepáčilo. Veľa zdaru. Nech to prežiješ nejako. Len sa obávam, že to bude bolestivé prežívanie. Čo už. Aj to treba. Naučí ťa to (snáď) niečo.

Byk

Ona mysli len vo svoj prospech. Keby ta chcela tak sa rozide a je a tebou. Takto vsak musis ukazat co by ona z teba mala a ked zisti ze nic tak ani nic nestrati lebo ma stale svojho priatela. A ked zisti ze z teba bude vacsi prospech tak sa rozide a bude s tebou. Lenze ani to nebude trvat dlho. Ona je ten typ ktory popritom ako je s niekym pozera aj po inych a je len otazkou casu kedy to zase bude hrat na dve strany alebo sa rozide s tebou aby ta vymenila zase za niekoho ineho.
A ty si proste len zalubeny a nadrzany. Preto je ona pre teba "uzasne dievca".