Noo ked robim mojho chalana zacnem ustami a nakoniec ho dorobim rukou...ked vystrekne mam este pokracovat v pomalsom tempe....ci je vam to neprijemne a sposobuje vam to bolest??alebo nieco take???please poradte:)
Honenie - otazka pre chlapov
Ja som chlap a ked mi zena vyhoni je to prijemny pocit potom to vystrekne vobec to neboli
gabika_cmuk
03.08.07 22:43
:D:D:D:D toto je na mna uz moc :D strasne sa smejem teraz :D
Ale keby ty striekol do pusi tak by si vedela kolko mas pokracovat lebo bi si to citila keby vide ta posledna kapka
Je to super kludne a pomaly neprestavaj to robiť on ti sam povie kedy dosť
mozes kludne pokracovat a ked ho to bude boliet tak ty to urcite povie
:-))))) no dobre, že si nezačala už v 10 ke, myslíš že ti niekto uverí???
wilma- vies co?? mam 14!!! mas s tym nejaky problem?? a pravdu ti poviem pred pol hodinou som ho vyfajcila mojmu chalanovi.dnes ma cerstvych 15!!!! MAS S TYM NEJAKY PROBLEEEM????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????
WILMA v pohode fajcia aj trinastky. a nemusis utocit na tych, co nie su v sexe a tych veciach az taky zbehly, ja som tiez nevedela, ze sa tomu nadava "hradza" a nemam ani 14 ani 17... :-!
you3hi sak existuju aj papierove vreckovky, nie????? A ta baba je ocividne este mladucka. Pyta sa hluposti, kazdfy to ma rad inak predsa. A ked nepoznas hradzu, neprechadzaj sa ani po penise, moja:) To uz aj 15tky dnes fajcia???????????
podla mna je najlepsie ked sa ti chalan urobi do ust menej toho bude vsade naokolo