Chcem sa opytat co sa tyka kratkozrakosti: je mozne ze by sa zlepsil zrak ? Lebo som pocula ze sa to bude stale len zhorsovat alebo ze sa to nezlepsi uz. A cucoriedky ked su dobre na zrak tak to mi nijako nepomoze s kratkozrakostou? Iba mi proste zlepsia zrak tym ze sa napr. Neskor unavia atd. Ked je vobec mozne aby sa to napravilo,tak do kolkych rokov? 18? 20?
Kratkozrakost
Ak nechceš operáciu, tak musíš cvičiť jogu, dychové cvičenia, zmeniť životosprávu atd. Zrak sa ti bude vekom zhoršovať alebo sa ustáli. Okuliare ti umožnia vnímať svet ostrejšie a budu ti zrak chrániť pred slnečným žiarením. Okuliare chránia zrak aj pred vetrom. Oči pozostávajú z očných svalov, takže nezabúdaj na neaký krem.
Okuliare sú pekné :-)
Bohužiaľ, toto je vada oka, ktorú sama nezlepšíš.
Však na okuliaroch nie je nič zlé, ja ich nosím už dlho, teraz má 28 a nič sa mi nezlepšilo. Len pohoršilo. Ak chceš vidieť ostro bez pomôcky, tak jedine operácia....
Nemam este 20 a je to drahe
operacia
A cucoriedky?? Co mam robit ja nechcem byt vobec kratkozraka..chcem vidiet normalne ...
Na zlepšenie zraku su v lekárni tabletky Ostrovidky, Okute-lutein a očné kvapky na zvlhčenie oka. Domáce prostriedky na zlepšenie zraku sú umývanie tváre v prevarenej vode a dávať na oči vyluhované čajove sáčky zo žihlavy dvojdomej, harmančeka a iných bylin. Cvičiť s pohybom očí, prípadne podstupiť masaž tváre.Vyhýbať sa únave očí a slnečnemu žiareniu.
refresher.sk tak je to pravda?
Je to pravda co tam pise???
Napiste pls