Ahojte,mam postavu typu hruška mám ešte len 13 dá sa to nijak zmeniť v mojom veku ?
Moje spolužiačke maju stihle nohy a pekne brucho ktore pasuje k bokom len ja vyzerám cudne da sa moja postava este zmenit ?
Prosim pomozte mi, nechcem tak vyzerat navzdy
Boky tvar postavy hruška
S genetikou nič nenarobíš.
Ja si práveže myslím, že hruška je veľmi pekná postava. Možno trocha pocvič keď sa ti zdá, že máš kilečko navyše. Veľký zadok nie je škaredý, len ho treba nosiť s hrdosťou.
Emyi-V tom prípade ja mám asi presýpacie hodiny, ale čítala som, že ku tým by som mala mať prsia....No ale áno, teraz som googlila a mala by som mať presýpacie hodiny, až na to, že teraz prsia ešte nemám poriadne a myslím, že keďže som po mamke tak budem mať B. Ale to je okey. ;-) Avšak hruška tiež nie je nič hrozné podľa mňa, no musíte na prvom mieste vy byť spokojné.
Pekný deň. ;-)
Postava hruska je riadne debilna postava. Tiez ju mam a teda viem o com hovorim. Ten nesumer ramena a boky je hrozny. Vyzeram jak retard
Moja, ty si na tom presne ako ja, ja mám tiež 13, akurát ja vôbec neviem o čom točíš. Ja svoj typ postavy zbožňujem, chalanom sa to páči, mám zadok, aj stehná viac pri sebe, ale takú mám postavu, že akoby na takých 16 rokov asi, myslím nohy a tak. Brucho mám chudé aj vypracované. Na nohy cvičím ešte aj, aj brušáky robím raz za čas. Prsia mám A, ale do B to ešte vyrastú a som spokojná aj teraz. Medzi nohami mám medzeru. Som vysoká asi 168 cm mám okolo 58 kg, čo znie hrozne, ale ja mám svalstvo a tak a na toľko kíl ževraj nevyzerám. Snažím sa stravovať zdravo, cvičiť. Vôbec nechápem čo ti na tom vadí. U mňa to síce až tak nesúmerne nevyzerá, lebo mám zadok, mám aj širšie ramená, ale nie ako nejaká zlobryňa, len nie je taký kontrast medzi vrchom a spodkom tela. Mohla by si byť spokojná. Ak máš však výraznú celulitídu a rozkysnutú postavu, tak jasné, že to vyzerá blbo. Ale typ postavy hruška, alebo presýpacie hodiny(niečo medzi tým mám ja) je podľa mňa jeden z tých lepších, také jablko by si byť určite nechcela. ;-)
Na spolužiačky kašli, tie sa vekom dostanú do svojho typu postavy, nie každý môže mať nohy ako paličky. Zo svojho ,,negatíva,, urob prednosť a začni mať rada samú seba. Potom budú mať tvoju postavu radi aj ostatní, lebo je jasné, že keď ty nie si spokojná, tak ani nikto iný byť nemôže. :-)
Si pekná taká aká si a vážne tento typ postavy, keď máš také niečo ako ja, je jeden z tých najlepších, lebo na bruchu nemáš tuk, ľahšie si ho vytvaruješ a nohy si dáš do formy časom. :-)
Pekný deň a bližšie tu opíš tú svoju postavu. :-)
Ahoj hodilo by sa aspoň keby si napísalo ako vyzerajú tvoje nohy boky a brucho