Tabletky proti akné

Príspevok v téme: Tabletky proti akné
Alby

Ahojte!
S akné sa trápim už 7 rokov a nevidím žiadne zlepšenia. Akné mi neraz máva aj so psychikou. Počas tých dlhých rokov som snáď vyskúšala všetko čo mi kožná dala a prečitala som snáď všetky články o tom ako skoncovať akné. No bezvýsledne. Rada by som chcela skúsiť nejaké tabletky proti akné pretože mastičkek mám už dosť. Kožná mi však núti len antikoncepciu ktorú nechcem. No S akými tabletkami máte skúsenosť vy?

Pivonka37

Ak tabletky, tak len v prípade, že ti zistia nejaký zdravotný problém, s ktorým akné súvisí, ale inak treba používať kvalitnú kozmetiku a to je základ peknej pleti.

Jozefec

Jednoznačne má s tým súvis strava.Ale!Keď beriete lieky od kožnej(izotretinoin-roaccutane accutane aknenormin) nemusíte riešiť stravu.Vedľajšie účinky týchto liekov sú ale fatálne.Ničia pečeň trávenie kĺby.Ten istý účinok majú aj vysoké dávky vitamínov avšak vedľajšie účinky sú minimálne až žiadne.Mám odskúšaný vitamín A a vitamín B5 a verte že som si už s akné niečo preskákal.Tie vitamíny krásne zaberajú a čistia pleť.Znižujú rapídne tvorbu kožného mazu vďaka čomu nedojde k upchatiu póru a vzniku akné.To je základ ked chcete eliminovať akné a v podstate všetky krémy a tabletky od kožnej takto fungujú.

lenkachuda

mala som rovnaky problem ale kozna mi plet este viac znicila lebo mi daavala masticky a vodicky co mi plet uplne vysusali a na chvilu aj vyrazky zmizli no potom sa kvoli suchej pleti spravilo ovela viac nez predtym bola som uplne zufala a antiku som tiez nechcela brat potom som si povedaala ze j ato sama dobojujem a zbavim sa akne aj tak to bolopouzivala som cierne mydlo eben s aktivnym uhlim vodicku ardent a aloe vera gel a som tu a bez akne netreb ak tomu ziadna kozna iba prirodna kozmetika :)

sii27

ja som vyskúšala všetko možné čo na akné existuje alebo je ako tak prospešné, nepomohlo nič, jedine roacutane ma vyliečil a zmenil môj život k lepšiemu..napriek všetkému škodlivému čo obsahuje, som za neho vďačná, kto nezažil, nikdy nepochopí

melasanjaaa

S akne je to tazke..mna trapi skoro 10 rokov ..mam skinoren a duac gel,mne velmi pomahaju..no neda sa to pouzivat vkuse..
Z vlastnej skusenosti mozem odporucit cistenie pleti u kozmeticky, pouzivat kvalitnu prirodnu kozmetiku..oplachovat plet bylinky(repik a rumanček)... odložit mejkap s puder aspon na urcity čas.
Zo stravy vylucit mlieko.... teraz pijem zeleny caj s graviolou a myslim,ze ma velmi dobre ucinky
No a najdolezitejsie je zistit pricinu..u mna su to hormony..nechcem Roac.,nechcem antikoncepciu ank nic take..preto musim skusat nieco prirodne..napr.pupalku,alchemilku ci rebricek..

ara1255555

ahoj, ja beriem zinkorot tablety 25mg ..... mozno mi to pomohlo neviem ci urcite lebo pouzivam aj ine veci skinoren krem a eryfluid voda o dost sa to zlepsilo
a velmi pomaha aj slana morska voda, ked ides k moru tak si preplachuj tvar

WHISPER

životospráva ,
živý príklad ked: som robila v potravinách, každe ráno u mna platila dievčina ktorá si chodila kupovať "stravu" desiatu do školy
chipsy, keksík, a na pleti samý jebák... mohla mať 13-15r.

a zájdi radšej za kozmetičkou, tie su kvalitnejšie... dnes ich je vela v kazdom meste... s pleťou sa dá pracovať, spolužiačka mala akne a bola na zbruseni koze,... nie je to take drasticke ako to znie..

zdrava strava, čaje na čistenie krvi - ja pijem žihlavovy,..
zelený je tiež super,...

jedenie sladkostí a chipsov obmedziť na minimum....
pizza, fastfoody detto...