Ahojte, chcem sa poradit v poslednej dobe mavam zvlastne bolesti hlavy od chrbtice po pravej strane hlavy az po oko, zasahuje to spanok, a oblast lica. Po aplikácii ladu na krk to prejde. Kedze ta bolesť je silná, napadlo ma ci to nemoze byt nieco vazne??alebo sa jedna o tz cervikoranialny syndrom? Ta bolesť jenoen na jednej strane hlavy a to pravej od krcnej chrbtice az po oko. Je nepravidelného charakteru. Dakujem za kazdu radu. Obtazuju ma to aj v spánku a budi ma ta bolest. Držanie tela mam zle, a hlavu príliš v predu. No nikdy s9m nemal tento problém. Ďakujem Vam
Krčná chrbtica????
Fion: Skus popisat tvoj problem
Dobry,ja mam to iste, plus pukanie v krku a celkovo v chrbte, ten pocit je ale dost neprijemny. A nic nezabera....
Dobry den.
Mam rovnaky problem. Mam rovnaku bolest ale presne naopak cize na lavej strane ale inak to uplne sedi. Aj moje drzanie tela. Mavas tiez aj zavraty? A praskanie v krku? Odpis mozno si pomozeme nejak.
toto je typické pre chrbticu
krčná chrbtica-dobre a rýchlo liečiteľné akupunktúrou
Predklon hlavy pred plecia je jasna kyfoza krcnej chrbtice. Netreba cakat na zhorsenie bolesti ktora moze skoncit paralyzovanim hlavy. Krcna chrbtica je velmi citliva. Treba ist k lekarovi na odporuca ie k ortopedovi a rehabilitacie.