Krčná chrbtica????

Príspevok v téme: Krčná chrbtica????
Marxo34

Ahojte, chcem sa poradit v poslednej dobe mavam zvlastne bolesti hlavy od chrbtice po pravej strane hlavy az po oko, zasahuje to spanok, a oblast lica. Po aplikácii ladu na krk to prejde. Kedze ta bolesť je silná, napadlo ma ci to nemoze byt nieco vazne??alebo sa jedna o tz cervikoranialny syndrom? Ta bolesť jenoen na jednej strane hlavy a to pravej od krcnej chrbtice az po oko. Je nepravidelného charakteru. Dakujem za kazdu radu. Obtazuju ma to aj v spánku a budi ma ta bolest. Držanie tela mam zle, a hlavu príliš v predu. No nikdy s9m nemal tento problém. Ďakujem Vam

schs

Dobry den.
Mam rovnaky problem. Mam rovnaku bolest ale presne naopak cize na lavej strane ale inak to uplne sedi. Aj moje drzanie tela. Mavas tiez aj zavraty? A praskanie v krku? Odpis mozno si pomozeme nejak.

MmL

Predklon hlavy pred plecia je jasna kyfoza krcnej chrbtice. Netreba cakat na zhorsenie bolesti ktora moze skoncit paralyzovanim hlavy. Krcna chrbtica je velmi citliva. Treba ist k lekarovi na odporuca ie k ortopedovi a rehabilitacie.