syn si prave nici svoj zivot

Príspevok v téme: syn si prave nici svoj zivot
vikky

Prosim vas o vas nazor ,lebo som v koncoch ako to riesit moj 20 rocny syn mi zahlasil ze cakaju so svojou priatelkou babo ,bol to pre mna sok ,lebo syn teraz nastupil do prace a jeho priatelka teraz zmaturovala vlastne su bez penazi.Ale neskor som sa aj potesila ,budem babka,ved to vychovame ,no ale priatelka chce aj svatbu vraj uz to s mamou vypocitali a ze to nevijd vela ,su bez penazi ,vybavicka je draha vraj vyberu pozicku a samozrejme zostanu u nas ,lebo nemaju kde ist .Ja som vybuchla ved teraz je dolezite dieta nie svatba ,vraj bude s nami alebo bez nas ,mi penazi nemame a pozicku na svatbu vyberat nebudem ,dievca ktore som velmi mala rada ako vlastnu dceru mi povie ze chcem tu svatbu s vami akebo bez vas a co dieta ako to zvladnu alebo na to uz budeme dobri ,co mam robit ako otvorit synovi oci ze svatba moze byt aj ked dietatko sa narodi a kludne bez dlzob a poziek .

vikky

Ved to ,Mate ja som to dievca tak mala rada ako vlastnu dceru mi sme sa o vsetkom porozpravali nedali sme jedena na druhu dopustit a moj syn ten je zlaty clovek milujem ho strasne ked som sa dozVedela ze je tehotna ,samozrejme prvy sok ale potom som aj tesila budem babka ,budu byvat u nas usetria si peniazky bude svatba a osamostatnia sa ,ale potom prisiel druhy sok v ten den ked sa nevesta dozvedela ze je tehotna s mamickou si uz vysnivali svatbu ,aby mala priezvysko po nas lebo ju vraj neprijmeme do rodiny a bude cudzi a ona bude mat svatbu ked aj bez nas ,ako mohla toto povedat ,ked uz raz opustila mojho syna a prijali sme ju naspat a zabudli sme na vsetko a ja mam taky pocit ze ona sa chce zabezpecit a preto to robi a ja sa bojim o syna nechcem aby sa zenil ,je citlivy a velmi dobry clovek a bez penazi a nechcem aby si bral na vsetko pozicky a ona ho nuti ,vraj nato su pozicky aby sme si pomohli,ona je z takej rodiny ,pozicky ,exekutori,nebankovky dnes peidu z dovolenky uz je aj manzel doma tak sa s nim porozpravame dufam ze si to necha prejst hlavou ze najprv nech sa postaraju o to dieta a potom kedim to bude fungovat ,lebo su mladi 20,19 ,tak nech sa zoberu .

mate59

Keď si to nevesta s mamou dohodla,nech to i finančne zrealizuje,ale bez vašich peňazí.Nestavaj sa proti nej,znepriatelíš si ju a cez ňu aj syna,ktorý bude pri nej.Nech si urobia ako chcú,ale bez tvojich peňazí,o ktorých si rozhoduješ sama kam investuješ.Skôr si porozprávajte so synom v kľude rozoberte situáciu,viac variant,predom sa na rozhovor priprav.

vikky

Mate ,dakujem ved prave ja sa nechcem zadlzit koli svadbe a syn ma na krku 2 pozicky a teraz si chce vybrat tretiu ,dietatko neriesim lebo sa nanho tesim,ale len v tom som im radila ze nech je teraz prvorade babo a ked sa narodi budu si setrit a moze byt aj svatba netvrdim ze nech sa neberu ale vcera mi oznamili ze bude babo o dva mesiace chcu svadbu a veci okolo dietaka neriesie syn je zivnostnik ,raz ma robotu raz nie nevesta po skole a co teraz nedaju si to vysvetlit ,lebo nevesta uz dosla s tym ze bude svatba uz to s maminou dohodli tak a co mi co ich budeme mat na starosti ? Neviem ako to dobadne ale nevesta vyhlasila ,s vami alebo bez vas.

mate59

Rozhodli sa pre bábo,bude nová rodina,to je pekné.Tým pádom sú si za svoje rozhodnutie sami zodpovední,im sa do ich rozhodnutí nemiešaj,len vyjadri svoj názor,poraď,ale ostatné nechaj na ich slobodnú vôľu.Každý akosi začínal,i keď bez peňazí,a poučil sa zo svojich rozhodnutí,no prežil.Synovi povedz,ak chcú svadbu,tú im nezafinancuješ,nakoľko je ti to proti srsti,ale pomôžeš im tým, že budú u vás bývať,pomôžeš im pri kúpe vecičiek pre bábo,pomôžeš ako babka pri opatere dieťaťa a vo všetkom,o čom sa rozhodneš ty.Iste pomôžu aj zo strany budúcej nevesty.Kvôli svadbe syna sa nezadlžuj v žiadnom prípade,mladí nech si dobre rozmyslia,akú veľkú a ako nákladnú svadbu si urobia a sami sa rozhodnú ako si ju uhradia.

Mesačný princ

Prečo by si ho ničil?
Veď ich nechaj, nech si spravia ako chcú.
Nech splácajú pol života svadbu, je to ich vec :)