Už skončilo prechodné zvyšeniecien? Teraz asi nastupuje znižovanie?
Už znižujú ceny potravin?
XDDD Ze znizovanie XDDD Tezaz fico riesi rovnake zlozenie potravin jednej znacky v EU takze sa pripravte na radikalne zdrazovanie XDDD
Zrejme čo sa tu píše niekto pozerá,reaguje.V televízii,dementovali že to z rušením prídavkov nie je pravda.
Ale potraviny zvýšili ešte viac.Netreba sa o ničom baviť.Robia si srandy.X krat to zmenia
Ja som neoslavovala skoro nikdy.Ale naši rodičia si pozývali navštevy, a vyvárali.A nikdy som nepochopila prečo,ako a z čoho,
Zrejme čo sa tu píše niekto pozerá,reaguje.V televízii,dementovali že to z rušením prídavkov nie je pravda.
Ale potraviny zvýšili ešte viac.Netreba sa o ničom baviť.Robia si srandy.X krat to zmenia
Ja som neoslavovala skoro nikdy.Ale naši rodičia si pozývali navštevy, a vyvárali.A nikdy som nepochopila prečo,ako a z čoho,
Ak niečo pridajú musia to zase niekde ubrať. Priadali 10€ - rodičovský príspevok, zvyšili materskú zo 70 na 75%, ale sumu dostanú len tie mamičky, ktoré pred odchodom na materskú mali výplatu v hrubom 1766 € a viac. Rodinný prídavok je u nás 23,52€, nemenil sa od roku 2014. V rakúsku je prídavok na dieťa 111€ a vekom sa zvyšuje. Na študentov od 19 rokov dostávajú 162€. A v nemecku sú ešte vyššie.
Zvláštne že vláda bude radšej mudrovať okolo dvojitej kvalite potravín v únii, to ju nič nestojí a vzbudzuje dojem veľkej starostlivosti o ľudí a spravodlivosť v únii. Dajú sa aj u nás kúpiť kvalitné potraviny, zvlášť tie naše slovenské, ale začo ich majú svojim deťom rodičia kúpiť?
To čo daju do eteru niekto-zrušenie prídavkov-to nemusí byť pravda-idú voľy, to by si nedovolili.Tam to nastrihaju a daju do eteru.
Potraviny-išli len o 10 perc. pri 1e je 10cent.Zrejme to robia tak
sami.
Materská sa rata do dochodku. Možeš byť s dieťaťom 6 rokov doma.ak vyžijete.
2 roky-doma na dôchodok nema taký dopad-2 e-staré mamy si aj tak kupuju zmrzliny. A za 20 rokov to bude aj tak ináč.
Pred tým bolo tak že ked si to ľudia nekupovali, išli dole ceny potravín.
Ved slovenské výrobky sú tiež drahšie.
Jedlo sa da vyrobiť za10 min-naše prababky.-zo zakladných potravin-asi budeme.
Je nas dosť ešte viac ako predtým-pohybujeme sa roznymi smermi.
Prečo 6 deti.??? Kvoli sebe deti mame nie kvoli štatu.
Rastu viac ceny ako mzda.
Slovenské ženy,
Národ vymiera, tvrdí to vláda ,
treba viac detí :
Žiadajte 6 rokov materskej a minimálnu mzdu
za vychovu budúcej generácie,
žiadajte skrátený pracovný čas na 6 hod denne
žiadajte odchod do dôchodku 5 rokov skôr ako chlapi
žiadajte aby sa materská započítavala do dôchodku
žiadajte aby manželia aspoň jeden pracujúci ,mali daňové úľavy a
bezúročné pôžičky,
žiadajte soc. pracovníkov na výpomoc v domácnosti pri 2 a viac
deťoch.
žiadajte vyžšie prídavky na deti, kde aspoň jeden z manželov pracuje.
žiadajte zákaz dovozu druhotriedných potravín aj výrobu na Slovensku.
žiadajte bezplatnú zdravotnú starostlivosť, pre pracujúcich.
Náš premiér, nič nerobí bezúčelne. Vždy sleduje tým nejaké svoje záujmy a ciele. Veď aj ten smiešny rozhovor s riaditeľom všeobecnej poisťovne, tým akurát dehonestoval prácu ministra Druckera, aby on sa ukázal ako mu záleží na ľuďoch. Všetko on len pre ľudí, pred voľbami možno začne znovu odklepávať nové balíčky a financminister musí na to nazbierať, hoc aj tým že zoberie rodinám tých mizerných asi 23€ rodinných prídavkov. Veď už sme asi veľmi bohatí, ekonomika rastie, stále počuť tie odrhovačky. Len čo ak nastane kríza a autá sa prestanú dobre predávať.
Asi zle všetci vidíte !
máme 2-3 triedné potraviny, fruktozovým sirupovým cukrom nás otravujú,
pridavajú tam psychotropné látky LÁTKY - ľudia chorejú a majú paniku a depresiu z tohoto umelého cukru ,ktorý sa nacháza vo všetkých potravinách aj nápojoch predávaných v obchodoch.
Západ EU chce aby sme boli psychický všetci narušený aby mohli s nami manipulovať a okradať nás aj o našu Vlasť.
A ceny týchto 2-3 triedných potravín a nápojov už ťažko pôdu dolu
Museli byý ste ich ignorovať
a nekupovať západné 2-3 trierené potraviny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, za západné ceny.