Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Trpnutie koncatin

Príspevok v téme: Trpnutie koncatin
Maca 0107

Dobry den.stala sa mi nasledovna vec.pred pol rokom som si spravila vodicak aj napriek strachu.vzdy pred soferovanim sa rozklepem ale akonahle zacnem jazdit je to uz v pohode.par krat som absolvovala 2hodinovu cestu po dialnici.pred tromi tyzdnami sme isli tiez po dialnici.zrazu sa strhla prietrz stierace nestihali.nebolo vidiet mozno na 5metrov.dostala som velky strach.zacali mi trpnut ruky potom prsty zlakla som sa co sa deje zacali mi trpnut nohy.prstami na rukach som nemohla hybat a mi vykrivilo ruky v zapestiach cize som nevedela drzat volant.drzal mi ho manzel.nejakym zazrakom som prelozila nohu na brzdu a zastavili sme na krajnici.dalej soferoval manzel.na druhy den som sadla do auta s tym ze ideme len 2kilometre nemala som strach.takto som jazdila tyzden 2,3kilometre tam a spat.bola som v pohode.tak sme zacali jazdit dalej kazdy den pol hodinu hodinu v pohode.dvcera sa mi pokazilo auto na kupalisku cize domov som sla autobusom 5km.dnes som prisla ku autu prisiel servisak a opravil na pockanie no kym prisiel atd trvalo to cele 4hodiny.bola som s malimi detmi.no uz za tie 4hodiny som sa zase tak cudne citila a mala triasku ze asi nezvladnem soferovanie.stale som myslela nato co sa stalo na dialnici.len museli sme sa dopravit domov.sadli sme do auta a myslim ze som si to zacala vsugerovavat alebo co zacala som sa bat ze ma znova vykruti ze naozaj som zase zalala trpnut.hned som odstavila auto a uz don nesadla.po prichode domov som bola stale taka nesvoja.najedla som sa a hned to preslo.chcem sa teda spytac ci je to psychickeho charakteru alebo za to moze to ze som hladna.ked byvam hladna mavam mdloby a triasku a potim sa.dakujem

Maca 0107

O tej tetanii som si uz citala.ale nemam pocit ze zle dycham.dnes predtym ako mi to zacalo cely ten cas kym prisiel servisak atd som sa snazila parkrat dychat do sacku.davala som si pozor ako dycham hned ako som nastartovala.snazila som sa byt uplne uvolnena.aby som nedostala krce.ukludnovala som sa no nepomohlo

Maca 0107

Hej davam si 3tyzdne magnezium.citim sa normalne az na ten dnesok co sa mi stalo.mozem sa teda do takehoto stavu dostat kvoly nedostatku tekutin?ja ked byvam hladna tak mavam taky cudny stav na odpadnutie.len zacinam mam strach ci si to nahodou nevsugerovavam az tak ze sa mi to naozaj stane.len nechapen ze niekedy uplne v pohode a dnes sadnem zavolant so strachom ani neviem preco

Tomas12345

Nemozes mat trebars tetaniu ? Alebo panicku poruchu ? Alebo problemy s krvnym cukrom hypoglykemiu to by mozno vysvetlovalo to ze ked sa najes je ti lepsie.Zajdi na vysetrenie :)

Marosko-n

Teraz je hodne difúzneho tepla a človek si to neuvedomuje ale často byvame v tomto letnom období dehydrovaný na znižuje sa miestný tlak, cievy sa zužuju aj prietok a nastane nedokysličenie, a ak chýba nejaký prvok trebárs magnezium , tak sa tá porucha pri tejto situácii môže prejaviť, hoci v pokoji, kľude to necítiť. Takéto signály oznamujú nejakú zdravotnú poruchu, ale akú treba to vyšetriť. Lebo je zlá životospráva a treba niečo doplniť.