Ahojte .Potrebujem radu som už zúfala neviem čo mam robiť.Neviem ako mam začať.Mám 15 rokov.Od asi 5 triedy som mala najlepšiu kamarátku.Je super pocit mať niekoho,komu sa môžete vyrozprávať,o všetkom sa poradiť a tráviť spolu voľný čas.Hrozne mi na nej záležalo aj keď sme sa občas hádali lebo som žiarlila keď šla s inými von a aj kvôli tomu že si vymýšľala somariny a klamala.Na našu školu prišiel nový chlapec a ona si s nim začala písať .Kedže mala 15 a bol to jej prvý,dosť sa hanbila písali si iba čo k sebe cítia,ale vonku sa spolu malo rozprávali a nedala mu ani pusu.Potom začal písať mne aby som mu s tým pomohla kedže som o nej vedela asi najviac.Dobre sa mi s nim písalo,iba som si s nim pisala,ani som nevedela ako,ale vraj som si ho namotala.Boli sme spolu von a nejako sa to zvrtlo a dal mi pusu.Je jasne že mu to chýbalo kedže bol rok s ňou a nedonútil ju ani objať ho.Ja som mu potom vysvetlila že s ním nechcem byť,lebo som vedela že ju to bude dosť trápiť. Bolo mi to hrozne ľúto,samozrejme ona, hneď ako sa to dozvedela tak sme sa pohádali.Neviem prečo sa na mňa tak nahnevala keď spolu nechodili .Nejakú dobu sme sa nekontaktovali,oni sa dali dokopy a po čase mi napísala že jej je to ľúto a či by sme sa nemohli stretnúť a porozprávať sa o všetkom .Samozrejme ja celá štastna som šla a myslela som že to bude konečne tak ako to má byť.No nebolo to tak na dlho.Znovu mi začal písať ako ma ľubi a znovu sme sa pohádali.Ja som ho mala moc rada a zaležalo mi na nom ale nechcela som s nim mať nič.Bola som mu vďačná za to všetko s čim mi pomohol a snaťila som sa byť na nho iba milá.No asi to nebolo moc dobre riešenie pisať si s nim.Teraz mi ona napíše ale už iba že mu mam dať pokoj a že si ho mam zablokovať :( Zaujimave je,že ja som bola vždy najhoršia a on z toho vyšiel ako anjelik.Viem,že som spravila aj ja chybu ale nikdy som ho ja neotravovala.On mi vždy všade vypisuje.Vždy tam kde to ona nevidí/instagram,ask,messenger,/.A ja naivná krava som mu vždy odpisovala ale už je všetkému koniec.Neviem naozaj čo mam robiť.Nenávidim ho za to čo spravil.Ja si myslím,že mu šlo o to aby nás rozhádal pretože vždy keď vedel že to je už fajn odblokoval sa a napísal mi vždy s nejakou zamienkou.Aby som mu pomohla dať ich znova dokopy alebo s kym si piše.Nenapadlo mi vtedy že to neni tak a piše mi kvoli uplne niečomu inemu.Najhoršie je že ma teraz novú kamaratku.Tú ktora ma presvedčala by som s ním bola.Nechapem ako možu byť ludia taky zly.Mam sa s nou udobriť alebo už je to zbytočne?Chyba mi ale neviem či budeme ešte niekedy take kamaratky ako predtym
Vraj som jej prebrala frajera
Vies co ti poviem mlada.. ? Mala by si sa zaseba hnabit. Prebrat jej frajera a teraz sa este urazaj. Si fakt drza. Neviem co z teba vyrastie.. mala by si prehodnotit svoje spravanie
Si naivná a detská, chlapec vás skúša, ktorá mu skôr naletíte.Nájdi k svojmu veku normálneho, staršieho chlapca, ktorý vie či chce.Toto je len hra na myš a mačku.
z tvojho príspevku mi vychádza jedine to že si sprostá naivka... a venuj sa radšej škole... Ok su teraz prázdniny, tak pomož radšej mame s varením v kuchyni, okolo domu a tak... alebo chod pomocť starym rodičom... a kraviny nerieš... a nestaraj sa do druhých...
To nič, si len omylná mladá žena...
Juj pôvodne som ani nechcela reagovať, lebo sa mi nechcelo čítať všetko, ale mňa tak vedia rozčúliť vyjadrenia typu - som jej ho prebrala, ona ho zviedla...
A čo je ten chlap teľa, že sa nechá? Buď chcem alebo nechcem podviesť. Vždy sú v tom dvaja predsa. A ťuľpasa, ktorý sa nechá zviesť nech si tá druhá nechá. By mi nestál ani za pľuvanec!
zas dalsie hlupe dievca, hoci mas len 15, aspon kusok rozumu by si mala uz mat. Mala si skvelu kamosku, taku uz ani mat nebudes, pretoze kamosi od detatva maju najlepsie vybudovanu doveru, ak si to nepokaslu, ako si to spravila ty. Ty by si bola v pohode, keby tvoja kamoska chodila von, v podstate na rande s tvojim chalanom, ktoreho chces? Je uplne fuk, ze oni este oficialne spolu nechodili, a zahodila si skvele priatelstvo pre nejake decko, co zacalo nahanat kazdu suknu, a este si sa nechala pobozkat, a urcite sa ti to aj pacilo, a este pises ako sa cudujes, ze tak zle zareagovala. Uz to nevratis, aj ked sa udobrite, bude mat dalsieho priatela, tak teba potom uz pre istotu uplne vyradi, aby si nespravila zas to iste. Uz ti nebude verit.