Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tetania ?

Príspevok v téme: tetania ?
Dadiany23

mne sa stava nieco podobne. zacalo to asi od roku 2014 kde sme aj s rodicmi boli u mojho uja v byte a mal tam dost horuco, rano sme mali ist prej nejake miesta a pamitaky. rano bolo uplne nromale. sadli sme na autobus a ako som stala a drzala sa rucky zacala som zle vidiet uplne polku tvare ludi lebo ta druha polka bola uplne cierna, tak som zasla za mamkou a kupila mi vodu ale medzi tym som sa neskutocne triasla, tak po case mi zacala trpnut ruka, tak noha , a potom tvar, preslo to potom na jazyk a zuby az som nemohla zretelene vraviet a chodit, sadla som si a zavoali mi sanitku, pocas toho som s nimi vobec nekomunikovala lebo som nemohla. aj ked som chcel anieco povedat proste sa nedalo nemohla som. ked dorazila sanitka moj stav sa o kusok zlepsil a mohla som komunkova, pytali sa ma na rozne veci ci sa mi to stalo a tak a ja som odpovedala ze uz parkrat ano ale to som len zle videla trpol mi jazyk a potom som zvraciala a potom mi to cele preso. ale toto nechcelo prejst. poslali ma naspat na byt aby som si lahla a spala ze to do 2-3 hodin prejde. lenze neprechadazlo nemohla som vyjst po schodok lebo som si ich necitila musel ma ocko vziat na ruky. ked som si lahla snazila som sa zaspat zacala som bluznit, pichalo ma neskutocne na boku hlavy a tak som sa vyvraciala a prosila som rodicov nech ideme do nemocnice ked sme dorazili do nemocnice moj stav sa opat zhoris, nemohla osm vobec rozpravat, lekary sa ma pytali ze kao to zacalo a proste ja som nedokazala odpvedat. neskor som sla za neurologickou lebo mali podozrenie o nejake neurologicke ochorenie. ale ona ho vyvratila. sla som aj na dalsie vysetrenia krv, mag, rezonanicia, rtg a podobne. vsetko bolo uplne super. potom sme zasli za neurologickou este jendou a povedala ze som stresujuca a uzkostliva a dala mi magnesium. potom to nejak ustalo...sama som mala pocit ze to bolo zmiesane aj s kolabsom....tent stav sa mi uz staval aj pred tym ale boli oproti tomuto omnoho slabsie a trvali kratko...nedavmo teraz v roku 2017 sa mi tento stav zopakoval asi dvakrat ale nie az v takomto vyvyseni....zacali mi len trpnut ruky, zacala som sa triast, nevidela som dobre, a trpli mi zuby, dasna a usta, privolaoi mi oapt sanitku a povedali ze sa moze jednat o hyperventliacnu tetaniu, vraveli ze v takychto stavoch by som sa mala ukludnit a lezat a pomahat si s horcikom. najhorise je natom je to ze od tej doby co sa mi to takto stalo tak sa toho neskutocne bojim ze sa mi to stane este ra. som taky typ ze sa stresuujem a casto sa sledujem.
ak ma niekto podobny stav alebo sa mu to uz stalo tak prosim napiste ako sa s tym vyrovnavate a co vam pomaha. este zmienim ze teraz mi bolo 15 :)

Marosko-n

Zlá životospráva chýbaju Vám vitamíny a stopové prvky. rozmnožujú sa Vám nano baktérie ,ktoré sa nachádzajú vo všetkých vodách a postihujú nervy. Nedávno ich objavili a prejdu cez všetky sitká a nezníči ich ani UV svetlo. Jedine GGW-BLV liečivá voda ich nemá ani dlhodestilovaná voda.

Tomas12345

Ahojky napis mi na tomas55555@centrum.cz pokecame. Ja mam podobne priznaky ale zrejme nemam tetaniu ale panicku poruchu ale priznaky su podobne.