Vaha

medikamentus

Hadam, podla vysky a celkovej konstrukcie tela. Moja mala asi
50 kg odhadujem, pri vyske 167 cm.
Teraz neviem. Musim sa opytat, ale viac ako 55 kg nema. Mozno
sa cosi popresuvalo z hora na dol.
A chodi cvicit, teda dufam ...

viki420

poviem vam takto nerieste vahu a nechudnite ja mam 15, 180cm a 45kg a je to ten najhorsi pocit som stale unavena vsetko ma boli nevladzem) urcite je lepsie mat par kilecok navyse ani neviete co by som za to dala ale aj ked zerem kolko chcem nepriberiem(

pomocnica

Áno, potom to je úplne v poriadku. ;-)
Áno kľudne tu napíš.
Ja mám 23. :-) Ohľadom postavy a tak ti pomôžem ak budem vedieť ale dieťatka to mám aký taký prehľad, ale ja deti nemám...Teda zatiaľ.

Loutrew

Malý má iba 3mesiace a vahu mám 68kg takže je to ok
Ďakujem za radu keby niečo stačí napísať ?
PS: ty máš koľko rokov?

pomocnica

Rado sa stalo. :)
To som rada, jeej to je pekné, nech je malé zdravé. ;-)
No na 173 by si mala mať nejakých 63 kg,ale to je iba také cca, lebo ide o to, kedy si rodila, aku máš stavbu tela...;-)
Tak nech sa ti darí aj s malým...
Pekný dník.

pomocnica

Tu by muselo byť totálne zovšeobecňovanie...Záleží od výšky, typu postavy, množstva svalstva na tele a vela dalsich faktorov...Aku mas výšku?
No ale keď vyšportovanej ženy so svalmi priemernej výšky napr 170 tak niečo cez 60 kg. Keď chuduckej tak okolo 50 kg. Keď takej chudej 55...Je to strašne rôzne...Ide podľa výšky...;-) vôbec sa neriaď nejakými tabuľkami, tieto tu váhy čo som dala sú úplne výstrely do slepa. Hlavne aby si bola zdravá a šťastná. :-) sportuj, zdravo sa stravuj a ty budeš príklad 25 ročnej baby aj samozrejme 25 máš.