Som v 5 rocnom vztahu. Ani zaciatky neboli ruzove, ale co teraz priatel robi je strasne. Chodi stale dom v noci a to konci skoro vraj ide cvicit a kupat sa ,nespava so mnou uz dva mesiace. Vcera sa vraj bol biciklovat 4 hodiny. Stale nejake vyhovorky. Muslim ze niekoho ma dusuje sa ze nie ale ty jeho prichody, vonavky a a to cvicenie ved to na nom ani vidno neni. Neviem co si mysliet stale sa hadame ako psi uz to neni normalne. Mame dom na nom nepracuje vsetko robim ja uz neviem ako dalej. Mam s toho tetaniu beriem xanax, denne som napeta a nervozna a stuhla , stale placem.
Zahyba mi
Ach jaj, v prvom rade sa snaž vysadiť ten Xanax, pretože ten ťa časom privedie do záhuby... tetánia sa dá riešiť aj inak - užívaním magnézia, kalcia, tradičnou čínskou medicínou a pod. Ja plne chápem, že to máš ťažké, ale mysli hlavne na seba... neznič si zdravie... S priateľom to chce úprimnú konverzáciu... chlap by mal vyjsť s pravdou von. Hypotéka by sa určite nejak dala vyriešiť.
nemiluje ta a nezalezi mu na tebe, na to ti nepomoze ziaden xanax ani nic podobne
Tak ty si si tiez podareneho typka nasla. No mozno fakt o nic neide, ale necudujem sa ti, ze pochybujes. Vydeodorantovany v posilke ci na bicykli moze byt. A svali mu rast nemusia, mozno tam chodi len za svojou partiou zabit cas. Bolo by to normalne.
Zbav sa ho a bude ti lepsie.
Ano, ma inu.
A este je aj na nejakom bodo kde si lajkuje nejake pipiny cico.
Stale chce ist na diskoteky, ze ak s nim neppjdem pojde aj sam je mu 34 mne 33 . Do noci sedi za telefonom aj do dvoch vraj sa hraje. Telefon ani chytit jeho nemozem rovno sleduje co s nim robim. Stale ze ho chcem mat pod kontrolou, ze vraj nema konicky. Ved ja som celuden doma cakam na neho a on chodi na cvicenie ,plavat na kupko a do sauny a s chalanami ked ide dojde mi domov o 5 rano. Rovno placem ked toto pisem. Uz som s toho psychicky znicena. Stale unavena .